Samsung CLX-330x Color Laser MFP - Åtgärda papperstrassel

Följande processer beskriver hur du åtgärdar papperstrassel. Dra sakta och försiktigt ut papperet som fastnat för att undvika att det går sönder.

I facket

Illustrationer i den här användarhandboken kan se annorlunda ut jämfört med din skrivare, beroende på alternativ och modell. Kontrollera skrivartypen.
  1. Ta loss kassetten.
    Figur : Kassett, ta bort
  2. Ta bort papperet som fastnat genom att försiktigt dra det rakt ut.
    Figur : Papper, ta bort
  3. Installera om kassetten.
    Figur : Kassett, sätt i
  4. Öppna den främre luckan.
    Figur : Främre lucka, öppna
  5. Stäng främre luckan.
    Figur : Främre lucka, stäng

Inuti skrivaren

varning!
Området vid fixeringsenheten är varmt. Var försiktig när du tar ur papper från skrivaren.
obs!
Illustrationer i den här användarhandboken kan se annorlunda ut jämfört med din skrivare, beroende på alternativ och modell. Kontrollera skrivartypen.
  1. Öppna skannerenheten.
    Figur : Skannerenhet, öppna
  2. Ta bort papperet som fastnat genom att försiktigt dra det rakt ut.
    Figur : Papper, ta bort
  3. Stäng skannerenheten.
    Figur : Skannerenhet, stänga

Vid utmatningen

varning!
Området vid fixeringsenheten är varmt. Var försiktig när du tar ur papper från skrivaren.
obs!
Illustrationer i den här användarhandboken kan se annorlunda ut jämfört med din skrivare, beroende på alternativ och modell. Kontrollera skrivartypen.
  1. Öppna luckan på baksidan.
    Figur : Lucka på baksidan, öppna
  2. Öppna ramen.
    Figur : Ramöverföring, öppna
  3. Ta bort papperet som fastnat genom att försiktigt dra det rakt ut.
    Figur : Papper, ta bort
  4. Stäng ramen.
    Figur : Ramöverföring, stänga
  5. Stäng den bakre luckan.
    Figur : Lucka på baksidan, stänga
  6. Tryck på luckan på baksidan tills den klickar på plats.
    Figur : Lucka på baksidan, klicka