Samsung SL-M3065 multifunktionslaserskrivare - rensa papperstrassel

Det här dokumentet visar hur du åtgärdar papperstrassel i skrivaren. Om papper skulle fastna lyser LED-statuslampan på kontrollpanelen orange.
obs!
Dra sakta och försiktigt ut papperet som fastnat för att undvika att det går sönder.
För att återuppta utskriften efter att du har rensat papperstrassel måste du öppna och stänga den främre luckan. Följ anvisningarna i avsnitten nedan för att åtgärda papperstrassel.