• Information
    Vi håller på att uppgradera vår hemsida

Vid tillfälliga problem, vänligen försök igen senare.

Läser in...

Samsung Xpress SL-M3015 laserskrivare - Fylla på papper

Det här dokumentet innehåller anvisningar om hur du fyller på papper i laserskrivaren Samsung Xpress SL-M3015.
obs!
Illustrationerna i den här användarhandboken kan se annorlunda ut jämfört med skrivaren, beroende på modell och installerade tillval.

Skriva ut på specialmaterial

Inställningen för papper på skrivaren ska stämma överens med inställningen i drivrutinen för att utskrift ska kunna ske utan felpassning av papperet.
obs!
  • När du skriver ut på specialmaterial rekommenderar vi att du matar in ett papper åt gången. Kontrollera det maximala antalet ingående media för facket.
  • Skriva ut specialmedier (utskriftssidan uppåt): Om specialmedia skrivs ut med böjt papper, veck, rynkor eller svarta feta linjer, öppna luckan på baksidan och försök skriva ut igen. Håll den bakre luckan öppen under utskrift.
Se tabellen för specialmediafunktioner i facket.
Typ
Fack
Manuell matare
Vanligt
·
·
Tjockt
·
·
Tjockare
·
Tunt
·
·
Finpapper
·
·
Färg
·
Kartong
·
·
Etiketter
·
OH-film
·
Kuvert
·
Tjockt kuvert
·
Förtryckt
·
Returpapper
·
·
Bomull
·
Arkiv
·
·
(·: Stöds, Tomt: Stöds inte)
Du kan ändra pappersinställningen för skrivaren genom att gå till programmet Samsung Easy Printer Manager™ eller SyncThru™ Web Service.
  • Om skrivaren har en lokal anslutning ställer du in skrivarinställningen via Samsung Easy Printer Manager > Avancerad inställning > Enhetsinställningar.
  • Om skrivaren har en nätverksanslutning ställer du in skrivarinställningen via SyncThru™ Web Service > fliken Inställningar > Maskininställningar.