Samsung Xpress färglaserskrivare - Fylla på papper

Det här dokumentet innehåller anvisningar om hur du fyller på papper i skrivaren för Samsung SCX-6220, SCX-6320, SCX-6520 lasermultifunktionsskrivarserie.
obs!
Illustrationerna i den här användarhandboken kan se annorlunda ut jämfört med skrivaren, beroende på modell och installerade tillval.

Skriva ut på specialmaterial

Inställningen för papper på skrivaren ska stämma överens med inställningen i drivrutinen för att utskrift ska kunna ske utan felpassning av papperet.
obs!
När du skriver ut på specialmaterial rekommenderar vi att du matar in ett papper åt gången. Kontrollera det maximala antalet ingående media för facket.
Se tabellen för specialmediafunktioner i facket.
Typ
Facka
Vanligt
·
Tjockt
·
Tunt
·
Finpapper
·
Bomull
·
Glättat foto
·
Matt foto
·
Färg
·
Kartong
·
Etiketter
·
Förtryckt
·
Returpapper
·
Arkiv
·
(·: Stöds, Tomt: Stöds inte)
obs!
Du kan ändra pappersinställningen för skrivaren genom att gå till programmet Samsung Easy Printer Manager™ eller SyncThru™ Web Service.
  • Om skrivaren har en lokal anslutning ställer du in skrivarinställningen via Samsung Easy Printer Manager***Avancerat***Enhetsinställningar***.
  • Om skrivaren har en nätverksanslutning ställer du in skrivarinställningen via SyncThru™ Web Service > fliken Inställningar > Skrivarinställningar.