Samsung-laserskrivare - Fylla på originaldokument

Detta dokument innehåller anvisningar om hur du lägger i original i skrivaren på skrivarserierna Samsung SCX-4833, Samsung SCX-4835, Samsung SCX-5635, Samsung SCX-5637, Samsung SCX-5639, Samsung SCX-5737, Samsung SCX-5739 lasermultifunktionsskrivare.
Du kan använda skannerglaset eller dokumentmataren för att lägga i ett original för kopiering, skanning och sända ett fax.
obs!
Illustrationerna i den här användarhandboken kan se annorlunda ut jämfört med skrivaren, beroende på modell och installerade tillval.