Samsung SCX-4825 lasermultifunktionsskrivare - Fylla på Fylla på papper

Det här dokumentet innehåller anvisningar om hur du fyller på papper i skrivaren för Samsung SCX-4825 lasermultifunktionsskrivarserie.
Fyll på utskriftsmaterialet du använder för de flesta utskrifter i fack 1. Fack 1 rymmer högst 250 ark 80 g/m2 (20 lb finpapper) vanligt papper. Du kan köpa ett extrafack och fästa det under standardfacket för att fylla på ytterligare 250 pappersark.
  obs!
Illustrationerna i den här användarhandboken kan se annorlunda ut jämfört med skrivaren, beroende på modell och installerade tillval.
Användning av fotopapper eller specialbestruket papper kan orsaka problem som kräver reparation. Sådana reparationer täcks inte av Samsungs garanti eller serviceavtal.
Skriva ut på specialmaterial
Du kan skriva ut på en rad olika utskriftsmaterial, såsom vanligt papper, kuvert, etiketter och OH-film. Använd alltid utskriftsmaterial som uppfyller riktlinjerna för användning med skrivaren. Utskriftsmaterial som inte uppfyller riktlinjerna som beskrivs i den här användarhandboken kan orsaka följande problem:
  • Dåligutskriftskvalitet
  • Ökat papperstrassel
  • Förtida slitage på skrivaren.
  obs!
När du skriver ut på specialmaterial rekommenderar vi att du matar in ett papper åt gången. Kontrollera det maximala antalet ingående media för facket.
Se tabellen för specialmediafunktioner i facket.
Typ
Vanligt
OH-film
Kuvert
Kartong
Etiketter
Egenskaper som vikt, kompositionen, kornighet och fuktinnehåll är viktiga faktorer som påverkar skrivarens prestanda och utskriftskvaliteten. När du väljer utskriftsmaterial, tänk på följande:
  • Typ, storlek och vikt för utskriftsmaterial för skrivaren beskrivs senare i det här avsnittet.
  • Önskat material: De utskriftsmaterial du väljer ska vara lämpliga för projektet.
  • Ljusstyrka: Vissa utskriftsmaterial är vitare än andra och ger skarpare, mer livfulla bilder.
  • Ytans jämnhet: Utskriftsmaterialets jämnhet påverkar hur tydlig utskriften blir på papper.
      obs!
    • Vissa utskriftsmaterial kan uppfylla alla riktlinjer i den här användarhandboken, men ändå inte ge tillfredsställande utskriftsresultat. Detta kan bero på felaktig hantering, oacceptabel temperatur och luftfuktighet eller andra orsaker som Samsung inte kan kontrollera.
    • Innan du köper stora mängder utskriftsmaterial måste du kontrollera att det uppfyller kraven som specificeras i denna bruksanvisning.
      varning!
    Användning av utskriftsmaterial som inte uppfyller dessa specifikationer kan orsaka problem som kräver reparation. Sådana reparationer täcks inte av Samsungs garanti eller serviceavtal.