Samsung SCX-3200 laserflerfunktionsskrivare - fylla på papper

Detta dokument innehåller anvisningar om hur du lägger i papper i pappersfacket på Samsung SCX-3200 lasermultifunktionsskrivare.
  obs!
Illustrationerna i den här användarhandboken kan se annorlunda ut jämfört med skrivaren, beroende på modell och installerade tillval.
Skriva ut på specialmaterial
När du skriver ut på specialmaterial rekommenderar vi att du matar in ett papper åt gången. Kontrollera det maximala antalet ingående media för facket.
Se tabellen för specialmediafunktioner i facket.
Typ
Fack 1
Manuell matning i facket
Vanligt
·
·
Tjockt
·
·
Tunt
·
·
Finpapper
·
Bomull
·
Kuvert
·
Färg
·
Kartong
·
Etiketter
·
Förtryckt
·
Returpapper
·
·
Arkiv
·
OH-film
·
a. Fyll på ett ark i taget.
(·: Stöds, Tomt: Stöds inte)
  obs!
Mediatyperna visas i fönstret Utskriftsegenskaper. Under alternativet för papperstyp kan du ställa in vilken typ av papper som ska fyllas på i facket. Genom att välja rätt media får du den bästa utskriftskvaliteten. Om du väljer olämpliga medier kan det leda till dålig eller ofixerad utskriftskvalitet och/eller orsaka trassel.