• Information

HP är medvetna om den senaste typen av sårbarheter som benämns "spekulativ exekvering sidokanalsattacker" som kan påverka många moderna processorer, (Intel, AMD, and ARM) och även operativsystem. HP kommer att tillhandahålla uppdaterad information angående problemet på den här support sidan så fort som den blir tillgänglig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

Samsung laserskrivare - vad är bildenheten?

Bildenheten är den runda kassetten som innehåller OPC-bildtrumman (Organic Photo-Conductor), det objekt skrivaren laserskriver på. Tonern fastnar på bilderna som lasern skriver på OPC-bildtrumman, vilken sedan roterar för att överföra toner till papperet för fastlödning. Utskriftsprocessen skulle inte vara möjlig utan bildenheten i en laserskrivare. Efter ett visst antal ark (varierar beroende på skrivare) måste bildenheten bytas ut. Skrivaren meddelar dig om så är fallet.
  obs!
Användarhandboken innehåller information om din specifika skrivarmodell, till exempel bildenhetens genomsnittliga kapacitet (antalet utskrivna ark) och hur man byter bildenhet.
För att ladda ned eller visa användarhandboken kan du gå till support.hp.com. Ange skrivarens modellnummer i sökrutan och klicka på sökikonen. Klicka på fliken Användarhandböcker på webbsidan för produktsupport. Klicka på användarhandboken i listan med dokument.
För att köpa en ny bildenhet ska du gå till HP Parts Store (HP:s reservdelsbutik) och söka reda på specifika skrivardelar genom att ange skrivardelen och skrivarens modellnummer.