Samsung laserskrivare - vad är Eco-läge på en Samsung-skrivare?

Eco-läge är en inställning som möjliggör miljövänlig utskrift som också sänker kostnaden för papper och bläck. Om fliken ”Eco” inte är tillgänglig i utskriftsinställningar beror det troligen på att datorn bara har universella skrivardrivrutiner, vilket endast ger stöd för grundläggande utskriftsfunktioner. För att aktivera alternativet Eco-läge måste du hämta de specifika drivrutinerna för din skrivare.
  obs!
För att enkelt installera dessa drivrutiner, använder du Installationsprogrammet för Samsung-skrivare, ett onlineprogram som identifierar en skrivare som är ansluten till datorn och hittar de rätta drivrutinerna för dig att hämta. LÄS MER
Inställningar för Eco-läge
På en Windows-dator kan Eco-läge slås PÅ eller stängas AV.
  1. Gå till datorns kontrollpanel.
  2. Klicka på Enheter och skrivare.
  3. Högerklicka på skrivaren och välj sedan Utskriftsinställningar.
  4. Klicka på fliken Eco.
I Eco-läge kan följande ändras:
  • Layout - ställ in antal sidor per utskrift.
  • Färgläge - ändra till gråskala i stället för färg.
  • Hoppa över tomma sidor - ta bort eventuella tomma sidor i utskriften.
  • Spara toner - minskar mängden toner som används per utskrift.