Samsung laserskrivare - hur du installerar en flerfunktionsfärgskrivare via USB-kabel i Windows

Klicka här för att köra automatisk installation, följ annars stegen nedan. Bilder kan variera beroende på skrivarmodell.
Installera skrivardrivrutin
Gå till Samsungs nedladdningscenter och hämta skrivardrivrutin genom att klicka här.
  1. Ange skrivarens modellnummer, klicka på ”Visa mer” under ”Nedladdning” för att se senaste skrivardrivrutinerna, hämta och kör sedan installationsprogrammet för drivrutinen.
  2. Markera rutorna intill Acceptera licensavtalet för slutanvändare, Använd förbättrade funktioner och Delta i insamlingsprogram om skrivaranvändning och klicka sedan på Nästa.
  3. När du godkänt licensavtalet söker installationsprogrammet efter eventuella anslutna skrivare.
      obs!
    Om du får felmeddelandet ”inga skrivare hittades”, försöker du med följande steg och klicka på Sök igen.
    • Kontrollera att USB-kabeln är helt isatt i på baksidan av skrivaren och ansluten till en fungerande USB-port på datorn.
    • Prova en annan USB-kabel och kontrollera att kabeln är kortare än 6 fot.
    • Kontrollera att skrivaren är PÅ.
  4. Välj Direktanslutning med USB-kabel och klicka sedan på Nästa.
  5. Markera alla komponenter som ska installeras och klicka på Nästa.
  6. En förloppsindikator visas medan komponenterna installeras.
  7. Installationen är klar. Markera Skriv ut testsida för att kontrollera att anslutningen har upprättats och klicka sedan på Slutför för att stänga guiden.