• Information

HP är medvetna om den senaste typen av sårbarheter som benämns "spekulativ exekvering sidokanalsattacker" som kan påverka många moderna processorer, (Intel, AMD, and ARM) och även operativsystem. HP kommer att tillhandahålla uppdaterad information angående problemet på den här support sidan så fort som den blir tillgänglig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

Samsung laserskrivare - så här avinstallerar du eller tar bort en skrivare i Mac OS 10.8

Är skrivarstatusen inte är rätt eller skriver din skrivare inte ut något från en Mac-dator som kör Mac OS 10.8? Om du stöter på dessa problem är det bästa åtgärden att avinstallera skrivaren helt och sedan ominstallera den.
Avinstallera skrivaren i Mac OS 10.8
  1. Klicka på Apple-ikonen i skärmens övre vänstra hörn och klicka på Systeminställningar.
  2. Klicka på Skriv ut och skanna.
  3. Välj den skrivare du vill avinstallera och klicka på minustecknet (-) ned längst ned i listan.
  4. Ett bekräftelsemeddelande visas. Tryck på Ta bort skrivare för att ta bort skrivaren.
      obs!
    När skrivaren har avinstallerats kommer den inte visas i listan Skriv ut och skanna, och du behöver ominstallera skrivaren. Klicka här för att använda installationsprogrammet för Samsung-skrivare som automatiskt väljer rätt drivrutiner och programvara och installerar dem åt dig.