Samsung laserskrivare - så här avinstallerar du eller tar bort en skrivare i Mac OS 10.8

Är skrivarstatusen inte är rätt eller skriver din skrivare inte ut något från en Mac-dator som kör Mac OS 10.8? Om du stöter på dessa problem är det bästa åtgärden att avinstallera skrivaren helt och sedan ominstallera den.

Avinstallera skrivaren i Mac OS 10.8

1. Klicka på Apple-ikonen i skärmens övre vänstra hörn och klicka på Systeminställningar.
  2. Klicka på Skriv ut och skanna.
  3. Välj den skrivare du vill avinstallera och klicka på minustecknet (-) ned längst ned i listan.
  4. Ett bekräftelsemeddelande visas. Tryck på Ta bort skrivare för att ta bort skrivaren.
    obs!
    När skrivaren har avinstallerats kommer den inte visas i listan Skriv ut och skanna, och du behöver ominstallera skrivaren. Klicka här för att använda installationsprogrammet för Samsung-skrivare som automatiskt väljer rätt drivrutiner och programvara och installerar dem åt dig.