Samsung Xpress SL-M2875FW Laser MFP - så här uppdaterar du inbyggd programvara

Samsung rullar emellanåt ut uppdateringar av den inbyggda programvaran för att förbättra prestanda, tillhandahålla ytterligare funktioner och hjälpa till att göra skrivaren kompatibel med andra uppdateringar. Den här vägledningen visar dig hur du uppdaterar din inbyggda programvara.
Innan du börjar
  • Skärmbilderna är från datorer med Windows 7, så steg och bilder kan variera något för andra versioner av Windows.
  • Skärmbilderna är från datorer med Windows 7, så steg och bilder kan variera något för andra versioner av Windows.
  • Innan du börjar, kontrollera att skrivaren är ansluten till datorn med en USB-kabel och att inga andra enheter (kameror, andra skrivare, m.m.) är anslutna till datorn med en USB-kabel.
  • Koppla inte bort strömmen och stäng inte av din skrivare eller dator förrän uppdateringen är slutförd. Det kan leda till att skrivaren slutar fungera.
  • Den här uppdateringen har enbart testats för kompatibilitet med Samsung-tonerkassetter. Installation kan göra att tonerkassetter av andra märken än Samsung inte fungerar.
  • Kör inte skrivaren och skriv inte ut något under uppdatering av inbyggd programvara.
Uppdatera inbyggd programvara för skrivare
  1. Ladda ned den inbyggda programvaran, som är kompatibel med alla Windows- och Mac-datorer.
      obs!
    För att ladda ned den inbyggda programvaran, klicka här.
  2. Öppna filen.
    • I Chrome och liknande webbläsare, klickar du på den hämtade filen för att öppna.
    • I Internet Explorer klickar du på Öppna för att hämta och öppna filen automatiskt.
  3. När filen öppnas, dubbelklickar du på zip-filen med filändelsen .exe.
  4. Ett popup-fönster rekommenderar att du extraherar alla filer. Klicka först på Extrahera alla och klicka sedan på Extrahera.
  5. Dubbelklicka på den nu uppackade filen med filändelsen ”.exe”.
      obs!
    Beroende på dina säkerhetsinställningar kan du få ett meddelande som säger att Windows-brandväggen eller andra säkerhetsprogram har blockerat programmet och begär behörigheten för att köra programmet, eller så kan du tillfrågas om du är säker på att du vill köra programmet. Tillåt att programmet körs.
  6. Programmet Samsung uppdatering av inbyggd skrivarprogramvara öppnas. Klicka på Nästa.
      obs!
    Nu får du möjlighet att välja att uppdatera med en nätverksanslutning eller via USB. Om du är ansluten med båda kan du välja vilket som.
  7. Läs meddelandet och klicka på Nästa.
  8. Appen tar en minut för att söka efter skrivare som stöds.
  9. Markera rutan bredvid rätt skrivare och klicka sedan på Nästa.
  10. Uppdateringen för den inbyggda programvaran hämtas nu till skrivaren. Detta kan ta flera minuter. Koppla inte bort och stäng inte av skrivaren eller datorn under tiden.
  11. När uppdateringen är klar, klickar du på Slutför. Om du normalt sett ansluter skrivaren trådlöst kan du koppla bort USB-kabeln nu. Stäng av skrivaren och sätt på den igen genom att trycka på ström-/vaknaknappen på skrivarens kontrollpanel. Uppdateringen av inbyggd programvara är nu klar och skrivaren är redo att användas.