Samsung laserskrivare - justera pappersfacket

Problem såsom papperstrassel kan orsakas av ett pappersfack som behöver justering. Att justera facket är även ett bra sätt att få skrivaren att fungera optimalt.

Justera pappersfacket, video:

KLICKA HÄR för att titta på videon som visar hur du justerar ditt pappersfack.
Hämta skrivarens användarhandbok. KLICKA HÄR för att besöka Samsungs nedladdningscenter där du kan söka efter din skrivare efter modellnummer och ladda ned en handbok.