Samsung laserskrivare - ställa in en Google klassisk skrivare

Vad är klassisk utskrift?
Att använda en klassisk skrivare via Google cloud print påminner mycket om att använda en molnförberedd skrivare, men det finns ett par huvudsakliga skillnader. En av dem är att skrivaren måste vara ansluten till en värddator (Windows eller OSX) och värddatorn måste vara påslagen under utskriften. Skrivaren måste också vara på och värddatorn måste ha webbläsaren Chrome installerad.
Synkronisera din klassiska skrivare genom att först ladda ned webbläsaren Chrome och logga in på Chrome med ditt Google-konto som du har registrerat för Chromebook. Om du behöver hjälp med att logga på webbläsaren, klickar du här för att öppna Googles supportsida.
Ställa in klassisk utskrift
  1. Öppna menyn Inställningar.
  2. Bläddra ned i inställningsfönstret.
  3. Klicka på Visa avancerade inställningar.
  4. Bläddra till Google Cloud Print.
  5. Klicka på Lägg till skrivare.
    verifiering
      obs!
    Beroende på inställningarna för kontot kanske du uppmanas att logga in igen. Om du använder tvåstegsverifiering kan du behöva ange ett programspecifikt lösenord.
  6. I nästa fönster, skrivarbekräftelsen, klickar du på Lägg till skrivare.
  7. Det är allt! Du kommer att omdirigeras till en andra bekräftelsesida. Du kan börja skriva ut från en Chrome-enhet eller från Chrome-webbläsaren från en dator där du är inloggad.
      obs!
    När skrivaren läggs till läggs också alla kompatibla metoder till, såsom utskrift/faxning/skanning. Här i vår teststudio hade vi en dator med 30 olika skrivare som anslutits eller installerats vid olika tillfällen. Det fanns 30 olika skrivare att välja mellan. Det är möjligt att ta bort skrivare och para ihop igen vid behov.