Samsung SCX-4729FW flerfunktionsskrivare - kan jag skanna till min Mac-dator från panelen?

Ja, du kan använda skrivarens kontrollpanel för att skanna till en dator med Mac OS X. Följande måste laddas ned innan du ställer in funktionen för skanning:
Skrivardrivrutin
Skanningsdrivrutin
Easy Printer Manager
Klicka här för att starta det webbaserade installationsprogrammet för Samsung-skrivaren och ladda ned alla filerna ovan.

Aktivera skanning

Så här aktiverar du skanning till Mac:
  1. Öppna Easy Printer Manager.
  2. Välj skrivaren om den inte redan är vald och klicka på Skanna till dator-inställningar.
  3. Välj alternativet Aktivera skanning till enhet.
  4. Klicka på Spara för att spara inställningen.

Från skrivarens kontrollpanel

1. Tryck på funktionsknappen Skanna.
  2. Välj Skanna till dator och klicka på OK.
  3. Välj något av alternativen nedan beroende på hur skrivaren är ansluten till din Mac.
    • Lokal dator - skrivaren är ansluten till Mac-dator med en USB-kabel.
    • Nätverksdator - skrivaren är ansluten till samma nätverk som Mac-datorn.
      obs!
      Om nätverksdator är valt, väljer du dator baserat på tilldelat ID i Easy Printer Manager.
    • Skanningen börjar och skickar bilden till den mapp som ställts in i Easy Printer Manager.