Samsung M2070FW - så här använder du skrivarens NFC-funktion för att skriva ut från en Galaxy-telefon

Med funktionen NFC (Near Field Communication) kan du skriva ut direkt från din mobila enhet genom att hålla den mobila enheten över NFC-etiketten på din skrivare.
För att skriva ut med NFC-funktion krävs
  • En NFC och WiFi Direct-aktiverad mobil enhet med Android OS 4.0 eller högre.
  • Skrivare med NFC-funktion och WiFi Direct.
  • Appen Samsung Mobile Print installerad på den mobila enheten. Klicka här för att ladda ned Samsung Mobile Print.
Knacka och skriv ut
  obs!
För en del mobiltelefoner kan NFC-antennen inte sitta på baksidan av mobiltelefonen. Kontrollera placeringen av NFC-antennen på din smartphone innan du märker den.
  1. Se till att funktionerna NFC och WiFi Direct är aktiverade på din smartphone och att WiFi Direct är aktiverat på din skrivare.
  2. Håll den mobila enheten, med NFC-antennen vänd nedåt, över NFC-etiketten på din skrivare. Efter några sekunder startar Samsung Mobile Print-appen automatiskt.
    Obs: Om appen Samsung Mobile Print inte är installerad omdirigeras din smartphone till nedladdningssidan för Samsung Mobile Print-appen. Ladda ned appen och utför stegen ovan igen.
  3. Öppna den fil du vill skriva ut. Tryck på knappen för att ändra utskriftsalternativ.
  4. Håll den mobila enheten, med NFC-antennen vänd nedåt, över NFC-etiketten på din skrivare. Efter några sekunder ansluter den mobila enheten till skrivaren.
  5. Skrivaren börjar skriva ut filen.
Om ett felmeddelande om en ändrad PIN-kod visas, anger du den ändrade PIN-koden och tryck på OK. Följ anvisningarna på appens skärm för att uppdatera PIN-koden. PIN-koden finns i nätverkskonfigurationsrapporten från skrivaren.