• Information

HP är medvetna om den senaste typen av sårbarheter som benämns "spekulativ exekvering sidokanalsattacker" som kan påverka många moderna processorer, (Intel, AMD, and ARM) och även operativsystem. HP kommer att tillhandahålla uppdaterad information angående problemet på den här support sidan så fort som den blir tillgänglig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

Flerfunktionslaserskrivarna Samsung MultiXpress SL-M4370, SL-M5370 - fylla på papper

Det här dokumentet beskriver hur du fyller på papper i pappersfacket.
  obs!
Om användaren inte justerar pappersledarna kan det orsaka pappersregistrering, bildförvrängning eller papperstrassel.
  varning!
Användning av fotopapper eller specialbestruket papper kan orsaka problem som kräver reparation. Sådana reparationer täcks inte av garantin eller serviceavtalet.
Skriva ut på specialmaterial
Inställningen för papper på skrivaren och drivrutinen måste stämma överens med att utskrift ska kunna ske utan felpassning av papperet.
Inställningen för papper på skrivaren och drivrutinen måste stämma överens med att utskrift ska kunna ske utan felpassning av papperet.
Du ändrar pappersinställning i skrivaren från SyncThru™ Web Service genom att klicka på Inställningar > Skrivarinställningar > System > Inmatningsfack.
Eller så kan du konfigurera det från kontrollpanelen. Därefter anger du papperstypen i fönstret Utskriftsinställningar > fliken Papper > Papperstyp. Du kan exempelvis skriva ut på etiketter genom att välja Labels (etiketter) som Papperstyp.
  obs!
När du använder specialmaterial matar du in ett ark åt gången.
Se tabellen för användning av specialmaterial i facket.
Typ
Standardfack/andra kassettmatare a
Matare för hög kapaciteta
Multifunktionsfack
Vanligt
·
·
·
Tjockt
·
·
·
Tunt
·
·
·
Finpapper
·
·
·
Bomull
·
·
·
·
Kuvert
· (Endast ISO B5, Monarch, DL, C5, C6, No 10)
· (Endast ISO B5, Monarch, DL, C5, C6, No 10)
Färg
·
·
·
Kartong
·
·
·
Etiketter
·
·
Förtryckt
·
·
·
Returpapper
·
·
·
Arkiv
·
·
·
Hålslaget
·
·
·
Brevpapper
·
·
·
a. valfri enhet
(·: Stöds, Tom: Stöds inte)
  obs!
Materialtyper visas i fönstret Utskriftsinställningar. Under alternativet för papperstyp kan användaren ställa in vilken typ av papper som ska fyllas på i facket. Den här inställningen visas i listan så att du kan välja den. Det gör att användare kan få bästa utskriftskvalitet. Annars kan kanske önskad utskriftskvalitet inte uppnås.