Flerfunktionslaserskrivaren Samsung Xpress SL-C48x i färg - rensa papperstrassel

I följande procedurer beskrivs hur du åtgärdar papperstrassel.

I facket

obs!
  • Dra sakta och försiktigt ut papperet som fastnat för att undvika att det går sönder.
  • Illustrationer i den här användarhandboken kan se annorlunda ut jämfört med din skrivare, beroende på alternativ och modell. Kontrollera skrivartypen.
  1. Ta bort kassettfacket.
    Figur : Kassettfack, ta bort
  2. Ta bort papperet som fastnat genom att försiktigt dra det rakt ut.
    Figur : Papper, ta bort
  3. Sätt tillbaka kassettfacket.
    Figur : Kassettfack, montera
  4. Öppna den främre luckan.
    Figur : Främre lucka, öppna
  5. Stäng främre luckan.
    Figur : Främre lucka, stäng

Inuti skrivaren

varning!
Området vid fixeringsenheten är varmt. Var försiktig när du tar ur papper från skrivaren.
obs!
Illustrationer i den här användarhandboken kan se annorlunda ut jämfört med din skrivare, beroende på alternativ och modell. Kontrollera skrivartypen.
  1. Öppna luckan på baksidan.
    Figur : Bakre lucka, öppna
  2. Öppna ramen.
    Figur : Ram, öppna
  3. Ta bort papperet som fastnat genom att försiktigt dra det rakt ut.
    Figur : Papper, ta bort
  4. Stäng ramen.
    Figur : Ram, stänga
  5. Stäng den bakre luckan.
    Figur : Bakre lucka, stänga
  6. Kontrollera att den bakre luckan klickar på plats.
    Figur : Bakre lucka, klicka på plats

Vid utmatningen

varning!
Området vid fixeringsenheten är varmt. Var försiktig när du tar ur papper från skrivaren.
  1. Öppna skannerenheten.
    Figur : Skannerenhet, öppna
  2. Ta bort papperet som fastnat genom att försiktigt dra det rakt ut.
    Figur : Papper, ta bort
  3. Stäng skannerenheten.
    Figur : Skannerenhet, stänga