Samsung Xpress SL-M202x-laserskrivare - ladda papper i facket

Detta dokument beskriver hur du fyller på papper i facket.
Facköversikt
För att ändra storlek måste användare justera pappersledarna.
    Figur : Pappersfack
  1. Pappersledare för bredd
  2. Fack
  varning!
Om användare inte justerar pappersledarna kan det orsaka pappersregistrering, bildförvrängning eller papperstrassel.
Fylla på papper i facket
  1. Öppna facket.
    Figur : Facket, öppna
  2. Böj eller bläddra i kanten på pappersbunten för att separera sidorna innan du lägger i papper.
    Figur : Böj eller Bläddra inte pappret
  3. Justera fackets storlek efter den pappersstorlek som fylls på. Placera sedan pappret med utskriftssidan uppåt och öppna utmatningsfacket.
    Figur : Fackets storlek, justera
  4. Justera pappersledarna för bredd till pappersbuntens kant utan att böja pappersbunten.
    Figur : Pappersledare, justera
      obs!
    • Tryck inte pappersledaren för bredd för långt, papperet kan vridas.
    • Om användare inte justerar pappersledaren för bredd kan det uppstå papperstrassel.
      Figur : Rätt ledare, justering
    • Använd inte papper med böjd framkant – papperstrassel kan uppstå eller papperet kan bli skrynkligt.
      Figur : Icke-skrynkligt eller böjt
  5. När du skriver ut ett dokument ska du ställa in papperstyp och -storlek för facket.
Manuell påfyllning i facket
Den manuella mataren kan hålla olika storlekar och typer av utskriftsmaterial, t.ex. vykort, anteckningskort och vykort.
Figur : Manuell matning
Tips för att använda den manuella dokumentmataren
  • Lägg bara i en utskriftstyp, -storlek och -vikt åt gången i den manuella dokumentmataren.
  • Om användaren väljer Paper > Source > Manual Feeder (papper > källa > manuell dokumentmatare) som papperskälla i programmet måste användaren trycka på knappen (Skriv ut skärm) eller (WPS) varje gång en sida ska skrivas ut. Endast en papperstyp, -storlek och -vikt får fyllas på i taget i det manuella facket.
  • För att förhindra papperstrassel, fyll inte på papper under utskrift när det fortfarande finns papper i den manuella dokumentmataren.
  • Utskriftspapper bör laddas med framsidan uppåt, den övre kanten in i den manuella dokumentmataren först och placeras i mitten av facket.
  • För att säkerställa utskriftskvaliteten och förhindra papperstrassel, fyll endast på tillgängligt papper.
  • Platta ut eventuella buktningar på vykort, kuvert och etiketter innan de laddas i den manuella mataren.
  • Vid utskrift på specialpapper måste användare följa påfyllningsguiden.
  • När skrivaren är i ett energisparläge matar skrivaren inte papper från den manuella dokumentmataren. Väck skrivaren genom att trycka på strömbrytaren innan den manuella dokumentmataren används.