Samsung SF-650, SF-651 lasermultifunktionsskrivare - Rensa enheten från originaldokument som har fastnat

Det här dokumentet visar hur du åtgärdar papperstrassel i skrivaren. När ett originaldokument fastnar när det ska igenom dokumentmataren visas ett varningsmeddelande på kontrollpanelen.
obs!
För att undvika att dokument fastnar, använd inte tjocka, tunna eller blandade dokument.
Dra sakta och försiktigt ut dokumentet som fastnat för att undvika att det går sönder.