Samsung CLX-8380 Color Laser MFP - Rensa originaldokumenttrassel

Det här dokumentet beskriver hur du åtgärdar papperstrassel i skrivaren. När ett originaldokument fastnar vid passagen genom dubbla automatiska dokumentmataren (DADF) visas ett varningsmeddelande på skärmen.
  varning!
Ta bort dokumentet som fastnat sakta och försiktigt så att det inte går sönder.
obs!
Använd skannerglaset för tjocka, tunna eller blandade pappersoriginal för att undvika papperstrassel.