Samsung-skrivare - installation/avinstallation av universella skrivardrivrutiner

Detta dokument förklarar hur du installerar och avinstallerar skrivardrivrutiner för Samsung-skrivare. Följande information beskriver de tre typerna av universella Samsung-skrivardrivrutiner, beroende på typ av PDL:
  varning!
Skärmdumparna kan skilja sig åt beroende på modell och miljö, inklusive operativsystem.
Installation och avinstallation (CD/webbinstallationsprogram)
Följ dessa steg för att installera och avinstallera via CD/webbinstallationsprogrammet:
Installation och avinstallation (lägg till skrivare)
Använd följande avsnitt för att installera och avinstallera via Lägg till skrivare: