Samsung Printing App Center: Appar och widgetar

Så här öppnar man Printing App Center (endast ITDM)

Alla ytterligare program kan hämtas från HP Support. Printing App Center är en webbplats där alla tillgängliga appar och widgetar till Smart UX Center finns. En användare måste registrera ett konto eller använda sitt befintliga konto för att hämta program.
Du hittar Printing App Centerprintingapps.samsung.com. Programmen kan antingen hämtas till användarens dator eller direkt till multifunktionsskrivaren.

Ansluta från en dator

1. Anslut till Printing App Center via en webbläsare på en mobil enhet (smarttelefon eller platta) eller en dator.

Ansluta från Smart UX Center

1. Anslut via appen Printing App Center på en Smart UX Center-aktiverad skrivarenhet.
    Printing App Center-logotyp
  2. Anslut via webbläsare på en Smart UX Center-aktiverad skrivarenhet.

Frågor och svar om appar och widgetar

1. Se Printing App Center > Customer Support > FAQ.
  2. Skicka frågor till Printing App Center > Customer Support > Contact Us.
Frågor och svar

Hämta och installera appar och widgetar (endast ITDM)

Hämta och installera från en dator

1. Öppna en webbläsare på datorn.
  2. Anslut till Printing App Center via webbläsaren.
  3. Ladda ned en app eller widget från Printing App Center:
    1. Logga in.
    2. Leta rätt på och markera appen för att lägga den i applistan.
    3. Klicka på Ladda ned.
  4. Installera en app eller widget i SyncThru Web Server (SWS):
    1. Ange multifunktionsskrivarens IP-adress för att ansluta till SWS.
    2. Logga in som administratör och navigera sedan till Maintenance > Application Management > Application (Underhåll > Apphantering > App).
    3. Klicka på Add (Lägg till) och ladda sedan upp .apk-filen på enheten.
    Appen läggs till i appar (listan över alla appar).

Hämta och installera från Smart UX Center

1. Logga in (med ett användarkonto med administratörsbehörighet).
  2. Välj en appfil att ladda ned:
    1. Om du laddar ned via appen Printing App Center installeras den nedladdade appen automatiskt.
    2. Om du laddar ned via webbläsare behöver du installera appen via meddelandet.
    3. Användare kan kontrollera i Settings > Admin Settings > Application Management > Install > Download (Inställningar > Administratörsinställningar > Apphantering > Installera > Ladda ned).
      Appen läggs till i appar (listan över alla appar).

Inbyggda appar och widgetar

Olika användbara inbyggda appar och widgetar kan användas omedelbart. Apparna och widgetarna är till för användare och administratörer, så att de kan förbättra sin produktivitet och enkelt anpassa användargränssnittet så att det passar deras behov och arbetsmiljö.
Appar
Kopiera: Kopiera ett dokument.
Webbläsare: Grundläggande webbläsare för Android.
Skanna och skicka: Skanna ett dokument och skicka det till flera platser, inklusive fax.
Webbutskrift: Webbsurfning och utskrift.
Box: Dokumenthantering. Lagra, skicka och skriv ut dokument.
Hjälp: Ger information om menyer och funktioner som är tillgängliga för skrivaren.
Min sida: Hantera personliga inställningar och uppgifter på ett enkelt sätt.
Snabbkopia: Snabb inställning av vanliga kopieringsalternativ utan att öppna någon undermeny eller annan flik.
Adressbok: Få åtkomst till och spara ofta använda adresser i skrivaren.
ID-kopiering: Användbar för att kopiera små objekt som visitkort.
Jobbstatus: Visar aktuella utskrifter, slutförda utskrifter, säker utskrift, säker fax och aktivt meddelande.
Printing App Center: Enkel åtkomst till Printing App Center.
Räknare: Användare kan kontrollera hur många sidor och jobb som skrivits ut, kopierats, skannats eller faxats.
Galleri: Grundläggande bildvisare för Android.
Inställningar: Här finns alla inställningsmenyer för att använda skrivaren.
Widgetar
Kopieringswidget: Kopiering på startskärmen med ett tryck.
Skanningswidget: Skanning från startskärmen med ett tryck.
Faxwidget: Faxwidget för att omedelbart faxa från startskärmen.
Fackinformationswidget: Visar fackinformation.
Användningsräknarwidget: Visar användningsräknaren för skrivaren.
Mitt program-widget: Visar funktioner som kan vara komplicerade att använda.

Kopiera

Den här appen är till för att kopiera dokument och konfigurera inställningar för kopiering.

Förhandsgranska och redigera på skrivaren

Du kan göra det här för att minska fel samt spara tid och pengar.
  1. Förhandsgranska
  2. Enkel redigering
  3. Virtuell tangent
Virtuella tangenter finns på skärmens högra sida. När en app startas för första gången visas de virtuella tangenterna. Om man pekar på knapparna Visa/Dölj (<, >) visas och döljs de virtuella tangenterna.

Skanna och skicka

Skickar dokument och skannade bilder till e-postadresser, faxar, FTP-servrar, datorer, SMB-servrar, USB-minnen och skrivarens hårddisk.
  1. Förhandsgranska
  2. Upp till 50 destinationer
Skanna och skicka e-post på en gång, och lägg mindre tid på dokumenthantering.
  1. Flera processer
  2. Skanna
  3. Skanna till USB
  4. Lagra på box
  5. Skicka e-post

Box – mångsidig dokumenthantering

• Lagra
  • Skicka
  • Skriva ut
  • Omedelbar och smidig dokumenthantering
  • Åtkomstkontroll för den privata boxen
  • Säker dokumenthantering
  • Fjärråtkomst via mobiltelefon
    obs!
    Kräver app från tredje part, som Astro eller ES Filutforskaren.
  • Fjärråtkomst via dator
  1. Fax (ta emot, skicka, vidarebefordra)
  2. Skriv ut (lagrade jobb, kopieringsjobb)
  3. Skanna
  4. Ladda ned (från webbläsare)
  5. Skicka
  6. Skriva ut
  7. Privat box
  8. Offentlig box
  9. Förhandsgranska

Adressbok

Med appen Adressbok kan du komma åt och spara ofta använda adresser i enheten.
  1. Snabbnummer (e-post, fax, SMB- och FTP-adresser är tillgängliga)
Användare kan använda sin globala adressbok (Google-adressbok). Den hittas i appen Skanna och skicka, Action Overflow > Address Book Settings (Fler åtgärder > Inställningar för adressbok).
  1. Google-adressbok

Webbutskrift

Med appen för webbsurfning och utskrift kan användare skriva ut kartor eller kuponger från en dator, samt få åtkomst till e-postkonton och skriva ut bilagor.

Räknarapp

Med Räknarappen kan användare se räkneverket för skrivaranvändning samt användarens användningsräkneverk. Räknarappen kan enkelt visa räkneverk för användning under en viss period genom att man ställer in ytterligare val.
  • Total användning: Visar användning per jobbtyper, som utskrift, kopiering, faxutskrift, rapport och sammanlagt.
  • Användning av stora papper: Visar användningen av stora utskriftsformat som A3, Ledger-format med mera.
  • Sändningsanvändning: Visar mängden som skickats till e-post, SMB- och FTP-server med mera.
  • Sändningsanvändning fax (PSTN): Visar användningsräknaren för skickade fax.
  1. Inställning av period

Min sida

Med appen Min sida kan användare enkelt ändra sin profilinformation och sina inställningar. Dessutom visar Min sida-appen information om användning och kvoter för användaren.
  1. Ändra lösenord
  2. +Me-inställning
  3. Information om användning och kvoter
En autentiserad användare kan anpassa och lagra konfigurationsinformation, så att den användaren kan använda konfigurationen igen på skrivaren.

Jobbstatus

Appen Jobbstatus visar en lista över aktuella utskrifter, utskrifter i kön och slutförda utskrifter.
  • Huvudsakliga funktioner:
    • Ändra ordningen på utskrifter.
    • Behålla och släppa utskrifter.
    • Ta bort utskrifter.
    • Säker utskrift: Visar en lista med skyddade utskriftsjobb.
    • Säker fax: Visar en lista med skyddade faxjobb.
    • Aktivt meddelande: Visar information om fel.

ID-kopiering och snabbkopia

ID-kopiering

Skriv ut en sida av originalet på den övre halvan av papperet och den andra sidan på den nedre halvan. Den här appen kommer att tillgodose ett specifikt önskemål från B2B-kunder.
  1. Justering av kopieringsposition (enkelt, förinställt, manuellt)

Snabbkopia

Användare kan snabbt ställa in vanliga kopieringsalternativ.

Printing App Center

Appen Printing App Center används för att hämta och installera appar och widgetar.

Hjälp

Appen Hjälp ger information om menyer och funktioner som är tillgängliga för skrivaren. Använd rutan till vänster på skärmen för att navigera i appen Hjälp. Användare kan även välja rubriker under varje avsnitt för att bläddra bland hjälpavsnitten.

Galleri

Använd Galleri för att visa foton och spela upp videofiler som lagras på multifunktionsskrivaren. Det här verktyget kan användas för att visa videokurser om hur man använder skrivaren, eller för att välja en lämplig bild som bakgrund på startskärmen.

Smart UX Bilaga: Appar och widgetar från Printing App Center

Lista över appar och widgetar

Det finns mer detaljerad information om appar och widgetar i Printing App Center. Appar i Printing App Center kan ändras då och då.
Icon
Namn på app
Beskrivning
Utvecklare
Advanced Viewer
Visa en förhandsgranskning av JPEG, PNG, XPS, PDF och PCL6 PRN och skriv ut den.
Samsung (internt)
Biscom Fax
Skicka och ta emot fax från Samsung Smart UX-MFP:er.
Biscom (ISV)
Biscom Secure File Transfer (SFT)
Skicka meddelanden och filer till någon på ett säkert sätt lika enkelt som att skicka e-post.
Biscom (ISV)
Biscom Viewer
Visningsprogram för PDF- och TIFF-filer som kan användas som en fristående app eller med tillsammans med Biscoms produkt Mobile Fax.
Biscom (ISV)
ConnectElit
Lösning för automatisk dokumentindexering och sökning. Unik på marknaden.
ELITE-SA (ISV)
Copy Builder
Skapa och anpassa ett arbetsflöde med olika kopieringsalternativ på en gång.
Samsung (internt)
Dynamic Workflow
Låter dig arbeta effektivare genom att integrera flera appar eller funktioner.
Samsung (internt)
Easy Launcher
Ger kundspecifikt utseende och känsla med grundläggande kopiering, skanning och fax.
Samsung (internt)
Easy2Share
Ladda ned, visa och skriv ut PDF-reklamblad, bilder och videor.
Samsung (internt)
Expert flyer
Ta emot, visa och skriv ut flygblad för marknadsföring.
Leorsini IT (ISV)
Hancom Office 2014
Redigera MS Office-dokument, visa, redigera och skriv ut HWP-filer.
Hancom (ISV)
Hancom Office HWP 2014
Visa och redigera .hwp-dokument.
Hancom (ISV)
Hancom Office Shared
Inkluderar typsnitt, mallar, ordboksdata och Clipart-data.
Hancom (ISV)
ImageDirector Connect
Integrerar med ImageDirector Content-servern för att samla in dokument.
Milner (ISV)
MFP Support – RemoteCall
Gör så att servicetekniker kan ansluta till din enhet utan att vara på plats. Minska servicekostnaderna och restider!
RSUPPORT (ISV)
Nuance Unified Client for SmartUX
Enhetlig app för Equitrac-utskrift och AutoStore®-insamling.
Nuance (ISV)
odoo Projects
Anslut till odoo DMS backend och bläddra bland och skriv ut projektdokumentation.
Mouseclick Technologies SARL (ISV)
Printing App Center
Anslut direkt till Samsung Printing App Center.
Samsung (internt)
QUICKSTORE
Skanna och byt namn på dokument från pekskärmen på multifunktionsskrivaren.
ISSENDIS (ISV)
Remote Fax
Dela en enda faxlinje med flera enheter som inte är utrustade med faxalternativ eller faxenheter.
Samsung (internt)
RemoteView for Android Agent
Gör så att IT-chefer kan få fjärråtkomst till och hantera enheter på sin dator eller mobila enhet i realtid.
RSUPPORT (ISV)
Samsung Cloud Agent
Samsung Cloud Print/Scan to Samsung Cloud
Samsung (internt)
Samsung Mobile Print
Skriver ut eller skickar faxdokument, e-post, e-postbilagor och webbsidor.
Samsung (internt)
Scan Builder
Anpassa enhetliga arbetsflöden med skanningsalternativ för olika typer av dokument.
Samsung (internt)
Scanshare
Integrera dina pappersbaserade arbetsflöden samt inkommande e-postmeddelanden och fax med dina dokumenthanteringssystem.
Scanshare Applications B.V. (ISV)
Send Anywhere for Printer
Enkel och lätt delning av data mellan multifunktionsskrivare och andra enheter.
Estmob (ISV)
SendStation
Online-portolösning för att skicka brev, expressleveranser och paket med USPS, UPS, FedEx.
Pitney Bowes (ISV)
Smart Color Manager
Justerar färgkartan och skapar en färgprofil.
Samsung (internt)
Smart Printing Kiosk
Skapa en betalutskriftskiosk utan att använda en kostsam FDI-enhet.
Samsung (internt)
Smart Scan
Professionella skanningslösningar med automatiserad bildkorrigering.
Samsung (internt)
Smart Security Manager
Konfigurera enkelt en föredragen säkerhetsprofil med ett enda klick.
Samsung (internt)
Smart Service
Visar status för fel och varningar. Länkar till relaterad felsökning.
Samsung (internt)
Smart Update
Hämta automatiskt den senaste inbyggda programvaran till enheter. Besparar IT-chefer tidsödande manuellt arbete.
Samsung (internt)
Smart UX Services
Tilläggsprogram som ger Smart UX SDK-funktionalitet för att utveckla appar.
Samsung (internt)
SyncThru Web-läsare
Få åtkomst till enhetshanteringsfunktioner utan en dator eller ett nätverk.
Samsung (internt)
Ubiquitech Pull Print
Klient för flyttbara utskrifter som fungerar med Ubiquitechs Pull Print-server.
Ubiquitech (ISV)

SyncThru Web-läsare

Enklaste sättet att få åtkomst till administratörsfunktioner.
  • Fristående SyncThru Web Service: Tillåter åtkomst till alla administratörsfunktioner utan en dator eller ett nätverk.
    .
  • Åtkomst till SyncThru Web Service med ett klick: IP-adress och webbläsare behövs inte.
  • Tidigare:
    • Nätverk krävs.
    • IP-adressen måste kommas ihåg.
    • Ansluten dator krävs.
      Tidigare:
  • Nu:
    • Inget nätverk krävs.
    • Alla administratörsfunktioner är tillgängliga.
      Nu:

Send anywhere

Enkel och lätt delning av data mellan multifunktionsskrivaren och andra enheter.
  • Plattformsoberoende: Möjliggör åtkomst till dator och mobila enheter, med operativsystemen Android, iOS, Windows, Linux, och Mac OS.
  • Förstärkt säkerhet: Använder engångslösenord och tar automatiskt bort data inom 24 timmar.
  • Kräver inte ID och lösenord: Inget medlemskap och ingen inloggningsprofil krävs.
  • Varför använda Send Anywhere? De flesta e-postsystem begränsar filstorleken till 10 MB, men Send Anywhere har ingen begränsning.
Scenario för att dela filer:
  • Som det vanligtvis är nu
    Använda USB-minne, delad mapp eller e-post för att dela.
    1. Använda USB-minne, delad mapp eller e-post för att dela.
  • Det nya systemet
    Skicka filen via appen > skapa engångslösenord > uppge lösenordet vid destinationen.
    1. Skicka filen via appen > skapa engångslösenord > uppge lösenordet vid destinationen.

Hancom Office 2014

Det mångsidiga Hancom Office 2014 tar utbyggbarhet till nya höjder.

Arbetsflöde

Redigera och skriva ut dokument på skrivaren.
  • Användare kan öppna sin Word-mall på skrivaren och enkelt ändra den information som behövs, som datum eller kontaktuppgifter.
  • Användare kan sedan direkt skriva ut det redigerade dokumentet.
  • Hancom Office 2014 finns att hämta på Printing App Center.

Fördelar

• Användare kan öppna, skriva ut eller redigera sina MS Office-dokument direkt i skrivaren.
  • Den möjligheten gör att multifunktionsskrivaren blir en självständig dokumenthubb.
  • Användare kan ändra eller korrigera lagrade dokument vid behov utan att använda en dator.

Öppna ett dokument

1. Starta Hancom Office 2014 från startskärmen eller appar.
  2. Välj Storage (Lagring) för att gå till platsen för DOC-, PPTS- eller XLS-filerna.
  3. Välj filen och öppna den.
    Dokumentet på skärmen kan redigeras.

Redigera och skriva ut

1. Tryck på knappen Edit (Redigera) för att börja redigera.
  2. När du är klar med att redigera trycker du på knappen Print (Skriv ut) från Action Overflow (Fler åtgärder).
    Användare kan ändra olika utskriftsalternativ om det behövs.

Exempelscenario 1

Användare kan göra mindre förändringar i en dokumentmall med Hancom Office-apparna, i stället för att använda sin bärbara dator eller kontakta en annan person och be den göra ändringen, och sedan skriva ut eller skicka dokumentet till multifunktionsskrivaren.

Exempelscenario 2

Ett annat praktiskt användningsscenario är att en användare går in på sin e-post med den inbäddade webbläsaren, öppnar en bilaga, gör nödvändiga ändringar och skriver ut den hämtade bilagan direkt på skrivaren.

Språkväljarwidget

Med språkväljarwidgeten kan användare ändra språket på skärmen snabbt och enkelt.

Lägga till widgeten på startskärmen

1. Börja med att lägga till widgeten på startskärmen. Tryck på Apps (Appar) på startskärmen.
  2. Tryck och håll in widgetikonen. Dra widgeten till önskad plats på skärmen och släpp den där.
    Widgets nu finns i listan som visas i följande exempel.

Lägga till favoritspråk

1. Tryck på ikonen Setting (Inställningar) för att lägga till upp till fyra språk som favoriter.
  2. När du har lagt till dem trycker du på Done (Klar).

Ändra språk

1. Widgeten visar favoritspråket på startskärmen.
  2. Välj ett språk från widgeten. Språket ändras enkelt och omedelbart.

Exempelscenario

Språkväljarwidgeten erbjuder en snabb och enkel metod för att ändra språk på skrivaren utan att man behöver öppna språkinställningarna i enhetsmenyn. Det är en perfekt funktion för internationella företag och företag som är verksamma i länder med flera officiella språk.

Workbook composer

Upptäcker och exporterar automatiskt rödmarkerade områden (stöd för flera områden) och för samman dem i ett dokument. Det går att trycka och dra segment.

Arbetsflöde

Klipp ut olika områden och skapa ett sammanställt dokument av dem att skriva ut, spara eller dela.
  1. Välj område (rött) > Skanna > Konvertera dokument
  • Den röda märkpennan kan också användas för att markera urval som ska beskäras.
  • Workbook Composer finns tillgänglig på Printing App Center.

Fördelar

• Enkelt att klippa ut olika delar, till exempel från en tidning.
  • Spara tid och energi genom att utföra de här uppgifterna utan en dator. Om det behövs kan redigeringen slutföras på en dator.
  • Bra extra värde för utbildningssektorn.

Smart service

Appen Smart Service förbättrar servicens kvalitet och snabbhet.

Arbetsflöde

Felsök skrivare enkelt.
  1. När ett fel inträffar startar du Smart Service.
  2. Videor relaterade till felet blir tillgängliga.
  3. Titta på videon för att se en möjlig lösning.
  • Smart Service kräver att videorna laddas upp till skrivaren.
  • Smart Service finns att hämta i Printing App Center.

Fördelar

• Support på plats: Minska den tid som krävs för felsökning av servicetekniker.
  • Ger slutanvändare möjlighet att avgöra om det är nödvändigt att begära support, eller om problemet kan lösas genom att följa lösningarna i videorna.

Använda Smart Service

1. När ett fel inträffar startar du Smart Service.
  2. En video som är relaterad till felet tillhandahålls.
  3. Titta på videon för att se en möjlig lösning.

Datasynkronisering

Appen Smart Service kräver att videorna laddas upp till multifunktionsskrivaren.
  1. Efter installationen startar du Smart Service i multifunktionsskrivaren. Appen startar, men det finns ingen video.
  2. Välj USB-alternativet från menyn Data Sync (Datasynkronisering). Användare kan använda antingen ett USB-minne eller en Samsung-server.
  3. Kopiera videorna och XML-filerna med mappstrukturen till ett USB-minne.
  4. Anslut USB-minnet och starta Smart Service igen. Ett popup-fönster frågar om användaren vill kopiera videorna till skrivaren eller spela upp dem från USB-minnet. Det rekommenderas att kopiera videorna till skrivaren.

Exempelscenario

Smart Service-appen kan snabba upp felsökningen markant. Appen kan ge enkla lösningar till användaren och också avgöra om det är nödvändigt att be om assistans.

Samsung Mobile Print (för Smart UX)

Optimera skrivarens resurser, till exempel genom att använda faxfunktionen med en app för mobil utskrift.

Arbetsflöde

Skicka ett fax från en MFP via Mobile Print.
  1. Inget alternativ för fax
  2. IP-fax
  3. Alternativ för fax installerat
  • Användare kan använda en faxfunktion som är installerad på en annan multifunktionsskrivare på distans med Mobile Print-appen.
  • Appen Mobile Print finns att hämta i Printing App Center.

Fördelar

• Ger extra funktioner till användarna:
    • Skicka fax från den närmaste multifunktionsskrivaren, utan att alternativet för fax är installerat, via sammanlänkade MFP:er som har faxfunktionen installerad.
    • Dela sparade dokument genom att skriva ut dem direkt till en kollega vid en annan multifunktionsskrivare (push printing).

Smart Color Manager

Med Smart Color Manager kan användaren justera färginställningar och kopiera färgvärden från en annan enhet.

Starta Smart Color Manager

Starta Smart Color Manager på multifunktionsskrivaren. Administratörsrättigheter krävs för att använda det här programmet.
Det finns tre olika huvudfunktioner:
  • Färginställning.
  • Färgkalibrering.
  • Färgkopiering.

Kopiera färger och skapa en anpassad profil

1. Välj Color Duplication (Färgkopiering) och tryck på Start.
  2. Skicka en färgkarta för kopiering direkt till målskrivaren.
  3. Placera färgkartan på glaset enligt instruktionerna och välj Next (Nästa).
  4. En profil kan sparas och tillämpas eller sparas i listan över anpassade profiler.

Exempelscenario

I det här scenariot har kunden uppgett att ett krav för att köpa skrivare är att ledningens rapportdiagram måste se likadana ut som innan. Med hjälp av Smart Color Manager kan representanten eller pre-sales-teamet skapa en ny färgprofil för att uppfylla kundens krav när han eller hon är med, och demonstrera hur utbyggnadsbart det Android-drivna Smart UX är.

Widgeten Tonerstatus

Status för toner och bildbehandlingsenhet visas direkt på multifunktionsskrivarens skärm, så att det blir enklare att hantera förbrukningsmaterial. Widgeten kan visa statusen för alla förbrukningsmaterial, eller så kan vyn begränsas till endast toner.

Skärmanteckningswidget

• Med Skärmanteckning-widgeten kan användare visa information som enhetens IP-adress eller supportuppgifter på startskärmen. Den kan också användas för att informera användare att ny toner har beställts och ska levereras vid ett visst datum.
  • Det går att lägga till bilder för att göra skärmanteckningarna ännu mer effektiva.
  • Anteckningarna kan även låsas med en PIN-kod så att de inte tas bort eller redigeras av någon obehörig.

Lägga till widgeten på startskärmen

1. Börja med att lägga till widgeten på Startskärmen genom att trycka på Apps (Appar).
  2. Tryck och håll in widgetikonen. Dra widgeten till önskad plats på skärmen och släpp den där.
    Widgeten finns nu på skärmen.

Skapa en anteckning

1. Skärmanteckning-widgeten är nu klar att användas genom att du helt enkelt klickar på widgeten på skärmen.
  2. Tryck på ikonen Bild om du vill lägga till bilder från Galleri-appen till din anteckning.

Låsa anteckningen

Tryck på ikonen Lås om du vill lägga till en PIN-kod för att skydda din anteckning.

Exempelscenario

Administratören kan ange serviceuppgifter, skrivarnamn eller IP-adress i en anteckning på startskärmen. Skärmanteckningar kan också användas av skrivaradministratörer för att informera användarna om att skrivaren väntar på service eller att en förbrukningsvara har beställts.

Widgeten Kontostatus

Visa statusen för varje användares konto på en skärm.
  • När användare loggar in på skrivaren ger den här widgeten information om användarkontot.
  • Widgeten visar följande information:
    • Total kvot.
    • Återstående mängd för att kopiera, skriva ut och faxa, färganvändning och skickat-till-xxx.
  • Kontoinformationen baseras på den inbäddade Standardkonto-inställningen.
    • Sammanlänkning med BCPS (SecuThru Lite eller Usage Tracker) kommer att stödas i nästa uppdatering.
Widgeten visar den totala kvoten och den återstående mängden för den inloggade användaren.

Språkväljarwidget

Språkväljaren är ett enkelt sätt att ändra enhetens språk direkt från startskärmen utan att använda inställningsmenyn. Upp till fyra språk kan ändras enkelt.
  • Välj upp till fyra favoritspråk
  • Ändra språk med widgeten

Easy launcher

Easy Launcher är ett användargränssnitt som kan anpassas för att passa kundens behov.

Anpassa startskärmen med egna widgetar.

1. Starta launcher-verktyget.
  2. När du trycker på hemknappen kan du välja om du vill använda det nya skrivbordet eller det ursprungliga TouchWiz-skrivbordet.
  3. Launcher-verktyget består av en huvudapp och tre widgetar (skanna, kopiera, faxa).
    Skanning-widget
    Fax-widget

Fördelar

• Skapar ett kundspecifikt utseende och känsla.
  • Enkla widgetar för att effektivisera grundläggande kopiering, skanning och faxning.
  • Perfekt ett exempel på en app för Smart UX som kan utvecklas och ge en ny nivå av utbyggbarhet.

Starta Easy Launcher

1. Starta appen Easy Launcher på multifunktionsskrivaren och gör ändringar, till exempel ändra bakgrundsbilden.
  2. När användare trycker på Hem-knappen kommer skrivaren att visa följande fönster med ett val. Användarna kan här välja att använda Easy Launcher-appen eller skrivarens egna TouchWiz Home. Det går också att spara inställningen så att skrivaren alltid använder Easy Launcher-appen.

Använda Easy Launchers widgetar

Följande bilder är widgetar som ingår i appen. De kan användas utan att appen körs.

Exempelscenario

Det här scenariot är ett exempel på att ge kunder ett anpassat användargränssnitt där deras eget varumärke ingår, med hjälp av nya Smart UX. Det här är ett riktigt bra och enkelt sätt att anpassa Smart UX när man demonstrerar skrivaren för en kund. Användaren kan använda nedladdade bilder för att få en lämplig bakgrundsbild med hjälp av den inbyggda webbläsaren.