Samsung-skrivare - Smart UX: Så här skickar man fax

Faxa

1. Tryck på [Skanna och skicka] från startskärmen eller appar.
  2. Placera originalen med framsidan uppåt i dokumentmataren, eller placera ett enda original med framsidan nedåt på skannerglaset.
  3. Justera efter behov inställningarna på fliken Skicka och fliken Mer.
  4. Tryck på [Fax] eller , och ange ett faxnummer direkt. Om det är nödvändigt kan du även använda Favoriter , Senaste , Grupper eller Kontakter för att ange en destination.
  5. Tryck på knappen Skicka för att skicka faxet.
Figur : Faxskärmen