Samsung Printers - Konfigurera Smart Printer Diagnostic System (SPDS)

I det här dokumentet finns information om hur du använder Smart Printer Diagnostic System (SPDS), en lösning för att analysera och åtgärda skrivare.

Översikt

Smart Printer Diagnostic System (SPDS) är ett användbart och smart program för service ute på fältet.
Figur : Översikt över hur SPDS fungerar

Krav

Kontrollera att du uppfyller kraven som listas här:

Konfigurera och använda SPDS-appen

Det här avsnittet innehåller anvisningar inom följande ämnen:

Kundens medgivande

För att ansluta en skrivare måste kunden godkänna att skrivarinformation samlas in.
Figur : Kundens medgivande att samla in information

Mer information

Om du önskar mer information om SPDS kan du besöka SPDS Download Center (https://tsp.ext.hp.com/tsp_file/spds/download.html) och ladda ned följande:
  • SPDS-programvara för operativsystemen Android, iOS eller Windows
  • Användarmanualer
  • Installationsguider
  • Nyhetsbrev
  • SPDS-konceptvideor
SPDS-nyhetsbrevet skickas till din e-postadress varannan vecka för att ge information om att använda SPDS. Du kan även hämta nyhetsbrevet från SPDS Download Center.