HP Digital Sender Flow 8500 fn2-arbetsstation för dokumentskanning, HP ScanJet Enterprise Flow N9120 fn2-dokumentskanner - Så här aktiverar du USB Twain-drivrutinen (HP Scan)

Beskrivning av problem

När du ansluter till HP Digital Sender Flow 8500 fn2 och HP ScanJet Enterprise Flow N9120 fn2 med en USB Twain-drivrutin (HP Scan), kan ett felmeddelanden (se nedan) om skannerkommunikation visas på datorn.
Figur : Fel: Skannern hittas inte

Lösning

Du måste uppdatera inställningar för USB-enheten i den inbäddade webbservern (EWS) för att lösa skannerkommunikationsfelet.
Följ stegen nedan för att uppdatera dessa inställningar.
  1. Öppna en webbläsare på datorn, ange skannerns IP-adress i adressfältet och tryck på Retur på tangentbordet.
    Figur : Exempel på en IP-adress i webbläsarens adressfält
  2. Logga in som administratör på EWS-startsidan.
  3. Klicka på fliken Säkerhet i den översta navigeringsmenyn.
  4. Klicka på Allmän säkerhet i det vänstra navigeringsfönstret och markera sedan kryssrutan bredvid Aktivera USB för enheten för att aktivera inställningen.
  5. Klicka på Verkställ för att spara inställningarna.
När du har uppdaterat dessa inställningar, kanske du måste starta om programmet eller återansluta USB-kabeln innan Twain-drivrutinen för HP Scan identifierar enheten. När drivrutinen identifierar enheten kan du börja skanna.