HP Digital Sender Flow 8500 fn2-arbetsstation för dokumentskanning, HP ScanJet Enterprise Flow N9120 fn2-dokumentskanner - Så här aktiverar du Twain-drivrutinen för nätverk (HP Scan)

Beskrivning av problem

När du ansluter till HP Digital Sender Flow 8500 fn2 och HP ScanJet Enterprise Flow N9120 fn2 via en Twain-drivrutin (HP Scan) för nätverk, kan ett felmeddelande (se nedan) om skannerkommunikation visas på datorn.
Figur : Skannerkommunikationsfel

Lösning

Du måste uppdatera nätverksinställningar för skannern i den inbäddade webbservern (EWS) för att lösa skannerkommunikationsfelet.
Följ stegen nedan för att uppdatera dessa inställningar.
  1. Öppna en webbläsare på datorn, ange skannerns IP-adress i adressfältet och tryck på Retur på tangentbordet.
    Figur : Exempel på en IP-adress i webbläsarens adressfält
  2. Logga in som administratör på EWS-startsidan.
  3. Klicka på fliken Nätverk i den översta navigeringsmenyn.
  4. Klicka på Andra inställningar i det vänstra navigeringsfönstret och markera kryssrutorna bredvid WebScan och Secure WebScan (Säker WebScan) för att aktivera dem.
  5. Klicka på Verkställ för att spara inställningarna.
  6. Valfritt: Klicka på fliken Security (Säkerhet) i den översta navigeringsmenyn, klicka på General Security (Allmän säkerhet) och markera sedan kryssrutan bredvid Enable Remote User Auto Capture (Aktivera automatiskt insamling för fjärranvändare) för att aktivera inställningen. Klicka på Verkställ för att spara inställningarna.
När du har uppdaterat dessa inställningar, kanske du måste starta om programmet eller återansluta nätverkskabeln innan Twain-drivrutinen för HP Scan identifierar enheten. När drivrutinen identifierar enheten kan du börja skanna.