HP Digital Sender Flow 8500 fn2-arbetsstation för dokumentskanning, HP ScanJet Enterprise Flow N9120 fn2-dokumentskanner - Så här uppgraderar du den fasta programvaran

Hämta den senaste uppgraderingen av den inbyggda programvaran för produkten på www.hp.com/support.

Fastställ versionen för den inbyggda programvaran

Kontrollera konfigurationssidan för att fastställa vilken version av den inbyggda programvaran som är installerad.
  1. Välj Rapporter på startskärmen på produktens kontrollpanel.
  2. Välj Konfigurations-/statussidor.
  3. Välj Konfigurationssida.
  4. Sök efter datumkod och revision för den inbyggda programvaran i avsnittet Enhetsinformation.
    Exempel på datumkod och revision för inbyggd programvara:
    • 20170518 (datumkod för inbyggd programvara)
    • 2458102_685625 (programvaruvrevision)

Uppgradera den inbyggda programvaran

Paketet med inbyggd programvara är en bdl-fil. Den här filen kräver en interaktiv uppgraderingsmetod. Använd någon av följande metoder för att uppgradera den inbyggda programvaran för den här produkten: