Samsung-laserskrivare - Tips på faxinställningar för en Mac-drivrutin med SyncThru Web Services

Detta dokument handlar om Samsung-laserskrivare med SyncThru Web Services för en Mac-drivrutin.
Se följande innehåll för tips på faxinställningar:
  • Nätverks-PC-fax: Stöder endast standardupplösning eller hög upplösning. Färgläge stöds inte.
  • Smart Fax Diagnostic kan vara ett bra sätt att kontrollera faxlinjens konfiguration och konfigurera ECM-läge och -hastighet.
  • Nätverks-PC-fax: inte synkroniserad med enhetens prefixinställningar och du måste ange hela numret, inklusive prefix, när det behövs.
    Figur : Exempel på ej synkroniserad med prefixinställningar
  • När prefixet är inställt läggs prefixet automatiskt till när du skriver in faxnumret.
    Figur : Exempel på hur prefixet läggs till automatiskt