Produktspecifikationer för HP Smart Tank Wireless 455 skrivare (Z4B56A)

Namngivning av produkter
Modellnamn
HP Smart Tank Wireless 455 Printer
Produktnummer
Z4B56A
Vad som ingår och tillbehör
Förpackningens innehåll
HP Smart Tank Wireless 455; HP 30 svart bläckpatron (135 CC, 6 000 sidor); HP 31 Cyan bläckpatron (70 CC, 8 000 sidor); HP 31 Magenta bläckpatron (70 CC, 8 000 sidor); HP 31 Gul bläckpatron (70 CC, 8 000 sidor); CD med programvara; Affisch för installering; Strömkabel; USB-kabel.
Anslutningar
Portar
11 Hi-Speed USB 2.0
Trådlös förmåga
Ja
Lagringsenhet och direct print-stöd
Lagringsenheter som inte stöds
Kopiering
Kopiatorinställningar
Förstora automatiskt
Kapacitet för färgkopior
Ja
Maxantal kopior
Upp till 9 kopior
Inställningar för att minska/förstora kopior
Sidanpassning
Miljö
Akustisk strömeffekt
6,0 B(A)
Ljudnivåer
52 dB
Luftfuktighet vid drift
25 till 80 % RH
Luftfuktighet utanför drift
10 till 90 % RH (icke-kondenserande)
Rekommenderad driftstemperatur (Celsius)
15 till 30 °C
Rekommenderad driftstemperatur (Fahrenheit)
59 till 86 °F
Rekommenderad förvaringstemperatur (Celsius)
-40 till 60 °C
Rekommenderad förvaringstemperatur (Fahrenheit)
-40 till 140 °F
Miljöspecifikationer
Nej
Minne
Minne
Inbyggd
Maximal minnesmängd
Inbyggd
Mobila utskriftsfunktioner
Tjänster för mobil utskrift
Ja
Nätverk
Nätverksprotokoll som stöds
9105 direct-IP, LPR, inbäddad webbserver, SNMP, SLP, WS-Print
Pappershantering
Inmatningskapacitet
Upp till 60 ark
Standardinmatningskapacitet (kort)
Upp till 20 kort
Standard ingående kapacitet (kuvert)
Upp till 10 kuvert
Standard ingående kapacitet (OH-film)
Nej
Utmatningskapacitet
Upp till 25 ark
Materialformat som stöds (metrisk)
A4; B5; A6; DL-kuvert
Mediestorlekar, anpassad (meter)
76,2 x 127 till 215 x 355 mm
Mediestorlekar, anpassad (US standard)
3 x 5 till 8,5 x 14 tum.
Olika material
Vanligt papper; HP-fotopapper; HP matta broschyrpapper eller professionellt papper; HP matta presentationspapper; HP blanka broschyrpapper eller professionellt papper; Inkjet-fotopapper; Matta bläckstrålepapper; Blanka bläckstrålepapper
Materialvikt som stöds (metrisk)
A4: 60 till 90 g/m²; HP-kuvert: 75 till 90 g/m²; HP-kort: Upp till 200 g/m²; HP-fotopapper på 10 x 15 cm: Upp till 300 g/m²
Medelvikt som stöds (US standard)
20 lb
Kantlös utskrift
Ja upp till 8,5 x 11 tum (amerikanskt brev), 210 x 297 mm (A4)
Pappershantering - ADF
Kapacitet för automatisk dokumentmatare
Nej
Fysiska mått
Maximala mått (B x D x H, metriskt)
525 x 553,5 x 256,6 mm
Maximala mått (B x D x H, amerikansk standard)
20,67 x 21,79 x 10,10 tum
Vikt (metrisk)
4,67 kg
Vikt (amerikansk standard)
10,27 lb
Ström
Strömförsörjningstyper
Intern
Strömförsörjning
Inspänning 200 till 240 V~ (+/- 10 %), 50/60 Hz (+/- 3 Hz)
Effektförbrukning
10 W Max, 0,07 W (av), 2,1 W (standby), 0,88 W (viloläge)
Bläckpatroner
Antal utskriftspatroner
11 svart patron, uppsättning 3-färgspatron
Utbytesbläckpatroner
1VU29AE HP 30 Svart äkta bläckpatron (ca. 6 000 sidor); 1VU26AE HP 31 Cyan ursprunglig bläckpatron (ca. 8 000 sidor); 1VU27AE HP 31 Magenta ursprungliga bläckpatron (ca. 8 000 sidor); 1VU28AE HP 31 Gul ursprungliga bläckpatron (ca. 8 000 sidor). Medelvärde baserat på ISO/IEC 24711 eller HPs testmetoder och kontinuerlig utskrift. Den faktiska kapaciteten varierar betydligt beroende på de utskrivna sidornas innehåll och andra faktorer. Mer information om fyllning och kapacitet finns på http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies
Utskriftsspecifikationer
Utskriftsteknik
HP-bläckstråleskrivare
Dubbelsidig utskrift
Manuell (stöd för drivrutiner finns)
Utskriftshastighet för svartvitt (ISO)
Upp till 8 sid/min
Utskriftshastighet för färg (ISO)
Upp till 5 sid/min
Utskriftsupplösning (bäst)
Upp till 1200 x 1200-återgiven dpi
Maximalt utskriftsområde (metriskt)
221 x 355 mm
Maximalt utskriftsområde (amerikansk standard)
8,7 x 13,97 tum
Maxvolym per månad
Upp till 1000 sidor
Skrivarspråk
HP PCL 3 GUI
Specifikationer för tillsyn
Elektromagnetisk kompatibilitet
CISPR 22:2008 / EN 55022:2010 Class B; CISPR24:2010/EN 55024:2010; EN 61000-3-2:2006+A1:2009+A2:2009; EN 61000-3-3:2013; ICES-003, problem 5 Klass B; GOST (Ryssland)
Skanning
Avancerade skannerfunktioner
Nej
Skanningsteknik
Contact Image Sensor (CIS)
Skanningshastighet (normal)
Inget
Skanningsupplösning, maskinvara
Upp till 1200 x 1200 dpi
Nivåer av gråskala
256
Bitdjup
24-bitars
Twain-version
Version 2.11
Säkerhet
Säkerhetshantering
Nej
Systemkrav
Lägsta systemkrav för Windows
Windows 10, 8, 7: 1 GHz 32-bitars (x86) eller 64-bitars (x64)-processor, 2 GB ledigt hårddiskutrymme, CD/DVD-enhet eller Internetanslutning, USB-port, Microsoft Internet Explorer. Windows Vista (endast 32-bitars): 800 MHz 32-bitars (x86)-processor, 2 GB ledigt hårddiskutrymme, CD/DVD-enhet eller Internetanslutning, USB-port, Microsoft Internet Explorer 8. Windows XP SP3 eller högre (endast 32-bitars): valfri Intel Pentium II, Celeron eller 233 MHz-kompatibel processor, 850 MB ledigt hårddiskutrymme, CD/DVD-enhet eller Internetanslutning, USB-port, Internet Explorer 8.
Rekommenderade Windows-systemkrav
Windows 10, 8, 7: 1 GHz 32-bitars (x86) eller 64-bitars (x64)-processor, 2 GB ledigt hårddiskutrymme, CD/DVD-enhet eller Internetanslutning, USB-port, Microsoft Internet Explorer. Windows Vista (endast 32-bitars): 800 MHz 32-bitars (x86)-processor, 2 GB ledigt hårddiskutrymme, CD/DVD-enhet eller Internetanslutning, USB-port, Microsoft Internet Explorer 8. Windows XP SP3 eller högre (endast 32-bitars): valfri Intel Pentium II, Celeron eller 233 MHz-kompatibel processor, 850 MB ledigt hårddiskutrymme, CD/DVD-enhet eller Internetanslutning, USB-port, Internet Explorer 8.
Lägsta systemkrav för Macintosh
Mac OS X v10.12 (Sierra), v10.11 (El Capitan), v10.10 (Yosemite); 1 GB hårddisk; Internet-åtkomst
Rekommenderade systemkrav för Macintosh
Mac OS X v10.12 (Sierra), v10.11 (El Capitan), v10.10 (Yosemite); 1 GB hårddisk; Internet-åtkomst
Kompatibla nätverksoperativsystem
Windows 10, 8, 7, Vista, XP SP3 eller högre (endast 32-bitars), Win Server 2008 R2 och högre (via installationsprogrammet från kommandoraden), Mac OS X v10.12 (Sierra), v10.11 (El Capitan), v10.10 (Yosemite)
Garanti
Garanti
Ett års begränsad hårdvarugaranti