• Information

HP är medvetna om den senaste typen av sårbarheter som benämns "spekulativ exekvering sidokanalsattacker" som kan påverka många moderna processorer, (Intel, AMD, and ARM) och även operativsystem. HP kommer att tillhandahålla uppdaterad information angående problemet på den här support sidan så fort som den blir tillgänglig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP Sprocket 2-in-1 - Utskrift med appen HP Sprocket (skrivarläge)

Detta dokument gäller för HP Sprocket 2-in-1 i skrivarläge och appen HP Sprocket för Android-mobiler och Apple-enheter.
Använda appen HP sprocket ta och skriva ut foton eller skriva ut foton sparade på din mobila enhet eller webbplatser för sociala media konto. Sprocket använder appen HP sprocket för att länka till mobilenheten via en Bluetooth-anslutning. Om du inte har konfigurerat 2-in-1 än, går du till Konfigurera 2-in-1.
Figur : Exempel på ikonen för HP Sprocket-appen
 Exempel på ikonen för HP Sprocket-appen
Vanliga frågor och svar (FAQ)
Granska listan över vanliga frågor om att konfigurera och använda appen HP Sprocket.