Produktspecifikationer för HP Smart Tank Wireless 455 skrivare (Z4B56A)

Namngivning av produkter

Modellnamn
HP Smart Tank Wireless 455
Produktnummer
Z4B56A

Vad som ingår och tillbehör

Förpackningens innehåll
HP Smart Tank Wireless 455; HP 30 svart bläckpatron (135 CC, 6 000 sidor); HP 31 Cyan bläckpatron (70CC, 8 000 sidor); HP 31 Magenta bläckpatron (70CC, 8 000 sidor); HP 31 gul bläckpatron (70CC, 8 000 sidor); CD med programvara; Affisch för installering; Strömkabel; USB-kabel.

Anslutningar

Portar
11 Hi-Speed USB 2.0
Trådlös förmåga
Ja
Lagringsenhet och direct print-stöd
Lagringsenheter som inte stöds

Kopiera

Kopiatorinställningar
Förstora automatiskt
Kapacitet för färgkopior
Ja
Maxantal kopior
Upp till 9 kopior
Inställningar för att minska/förstora kopior
anpassa till sida

Miljö

Akustisk strömeffekt
6,0 B(A)
Ljudnivåer
52 dB
Luftfuktighet vid drift
25 till 80 % RH
Luftfuktighet utanför drift
10 till 90 % RH (icke-kondenserande)
Rekommenderade intervaller för drifttemperatur (Celsius)
15 till 30 °C
Rekommenderad driftstemperatur (Fahrenheit)
59 till 86 °F
Rekommenderad förvaringstemperatur (Celsius)
-40 till 60 °C
Rekommenderad förvaringstemperatur (Fahrenheit)
-40 till 140 °F
Miljöspecifikationer
Nej

Minne

Minne
Inbyggd
Maximal minnesmängd
Inbyggd

Mobila utskriftsfunktioner

Tjänster för mobil utskrift
Ja

Nätverk

Nätverksprotokoll som stöds
9105 direct-IP, LPR, inbäddad webbserver, SNMP, SLP, WS-Print

Pappershantering

Inmatningskapacitet
Upp till 60 ark
Standardinmatningskapacitet (kort)
Upp till 20 kort
Standard ingående kapacitet (kuvert)
Upp till 5
Standard ingående kapacitet (OH-film)
Nej
Utmatningskapacitet
Upp till 25 ark
Materialformat som stöds (metrisk)
A4; B5; A6; DL-kuvert (meddelande: Det finns också stöd för många andra storlekar. Valfri storlek mellan 3x5" och 8,5x14")
Mediestorlekar som stöds (amerikansk standard)
Brev; rättslig; 4x6 tum; 5x7 tum; 8x10 tum; Nej. 10 kuvert. (Meddelande: Det finns också stöd för många andra storlekar. Valfri storlek mellan 3x5" och 8,5x14")
Mediestorlekar, anpassad (meter)
76,2x127 till 215x355 mm
Mediestorlekar, anpassad (amerikansk standard)
3x5 till 8,5x14 tum.
Olika material
Vanligt papper, HP-fotopapper, HP matt broschyrpapper eller professionellt papper, HP matt presentationspapper, HP blankt broschyrpapper eller professionellt papper, bläckstrålepapper, matt bläckstrålepapper, blankt bläckstrålepapper
Materialvikt som stöds (metrisk)
75 g/m²
Medievikt som stöds (amerikansk standard)
20 lb
Ramfri utskrift
Ja upp till 8,5x11 tum (amerikanskt brev), 210 x 297 mm (A4)

Pappershantering - ADF

Kapacitet för automatisk dokumentmatare
Nej

Fysiska mått

Maximala mått (BxDxH, metriskt)
525x553,5x256,6 mm
Maximala mått (BxDxH, amerikansk standard)
20,67x21,79x10,10 tum
Vikt (metrisk)
4,67 kg
Vikt (amerikansk standard)
10,27 lb

Ström

Strömförsörjningstyper
Intern
Strömförsörjning
Inspänning 200 till 240 V~ (+/- 10 %), 50/60 Hz (+/- 3 Hz)
Effektförbrukning
10 W Max, 0,07 W (av), 2,1 W (standby), 0,88 W (viloläge)

Bläckpatroner

Antal utskriftspatroner
11 svart patron, uppsättning 3-färgspatron
Utbytesbläckpatroner
1VU29AE HP 30 svart äkta bläckpatron (ca. 6 000 sidor); 1VU26AE HP 31 Cyan ursprunglig bläckpatron (ca. 8 000 sidor); 1VU27AE HP 31 Magenta ursprungliga bläckpatron (ca. 8 000 sidor); 1VU28AE HP 31 gul ursprungliga bläckpatron (ca. 8 000 sidor). Medelvärde baserat på ISO/IEC 24711 eller HPs testmetoder och kontinuerlig utskrift. Den faktiska kapaciteten varierar betydligt beroende på de utskrivna sidornas innehåll och andra faktorer. Mer information om fyllning och kapacitet finns på http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies

Utskriftsspecifikationer

Utskriftsteknik
HP-bläckstråleskrivare
Dubbelsidig utskrift
Manuell (stöd för drivrutiner finns)
Utskriftshastighet för svartvitt (ISO)
Upp till 8 sid/min
Utskriftshastighet för färg (ISO)
Upp till 5 sid/min
Utskriftsupplösning (bäst)
Upp till 1 200x1 200-återgiven dpi
Maximalt utskriftsområde (metriskt)
221x355 mm
Maximalt utskriftsområde (amerikans standard)
8,70x13,97 tum
Maxvolym per månad
Upp till 1 000 sidor
Utskriftsspråk
HP PCL 3 GUI

Specifikationer för tillsyn

Elektromagnetisk kompatibilitet
CISPR 22:2008 / EN 55022:2010 Class B; CISPR24:2010/EN 55024:2010; EN 61000-3-2:2006+A1:2009+A2:2009; EN 61000-3-3:2013; ICES-003, problem 5 Klass B; GOST (Ryssland)

Skanning

Avancerade skannerfunktioner
Nej
Skanningsteknik
Contact Image Sensor (CIS)
Skanningsupplösning, maskinvara
Upp till 1200x1200 dpi
Nivåer av gråskala
256
Bitdjup
24-bitars
Twain-version
Version 2.11

Säkerhet

Säkerhetshantering
Nej

Systemkrav

Lägsta systemkrav för Windows
Windows 10, 8, 7: 1 GHz 32-bitars (x86) eller 64-bitars (x64)-processor, 2 GB ledigt hårddiskutrymme, CD/DVD-enhet eller Internetanslutning, USB-port, Microsoft Internet Explorer. Windows Vista (endast 32-bitars): 800 MHz 32-bitars (x86)-processor, 2 GB ledigt hårddiskutrymme, CD/DVD-enhet eller Internetanslutning, USB-port, Microsoft Internet Explorer 8. Windows XP SP3 eller högre (endast 32-bitars): valfri Intel Pentium II, Celeron eller 233 MHz-kompatibel processor, 850 MB ledigt hårddiskutrymme, CD/DVD-enhet eller Internetanslutning, USB-port, Internet Explorer 8.
Rekommenderade Windows-systemkrav
Windows 10, 8, 7: 1 GHz 32-bitars (x86) eller 64-bitars (x64)-processor, 2 GB ledigt hårddiskutrymme, CD/DVD-enhet eller Internetanslutning, USB-port, Microsoft Internet Explorer. Windows Vista (endast 32-bitars): 800 MHz 32-bitars (x86)-processor, 2 GB ledigt hårddiskutrymme, CD/DVD-enhet eller Internetanslutning, USB-port, Microsoft Internet Explorer 8. Windows XP SP3 eller högre (endast 32-bitars): valfri Intel Pentium II, Celeron eller 233 MHz-kompatibel processor, 850 MB ledigt hårddiskutrymme, CD/DVD-enhet eller Internetanslutning, USB-port, Internet Explorer 8.
Lägsta systemkrav för Macintosh
OS X v10.10 (Yosemite), v10.11 (El Capitan), Mac OS (Sierra) v10.12 (tidigare OS X), 1,5 GB tillgängligt utrymme på hårddisk, internetåtkomst
Rekommenderade systemkrav för Macintosh
OS X v10.10 (Yosemite), v10.11 (El Capitan), Mac OS (Sierra) v10.12 (tidigare OS X), 1,5 GB tillgängligt utrymme på hårddisk, internetåtkomst
Operativsystem (notering om stöd)
Microsoft Windows 10, 8, Windows Vista,Windows XP SP3 eller högre (endast 32-bitars): Windows Server 2008 32-bitars (SP1 eller högre), Windows Server 2008 64-bitars (SP1 eller högre), Windows Server 2008 R2 64-bitars, Windows Server 2008 R2 64-bitars (SP1), Windows Server 2012, 64-bitars, Windows Server 2012 R2 64-bitars, Windows Server 2016, OS X v10.10 (Yosemite), v10.11 (El Capitan), Mac OS (Sierra) v10.12 (tidigare OS X)

Garanti

Garanti
Ett års begränsad hårdvarugaranti