Samsung ProXpress MFP SL-M4560, SL-M4562, SL-C4060, SL-C4062 - Förbereda för att faxa

Det här dokumentet hjälper till med förberedelser för att använda en fax.
obs!
  • Användaren kan inte använda maskinen som fax via internettelefoni. Kontakta din internetleverantör för mer information.
  • Det rekommenderas att användaren använder det vanliga analoga telefonnätet som PSTN (Public Switched Telephone Network) vid användning av en telefonlinje som faxlinje. Om användaren utnyttjar internettjänster (DSL, ISDN, VoIP) kan anslutningen förbättras med ett mikrofilter. Ett mikrofilter minskar brus och förbättrar anslutningens kvalitet. Eftersom DSL-mikrofilter inte medföljer maskinen bör du kontakta internetleverantören.
      Figur : Exempel på användning av mikrofilter för att förbättra anslutningens kvalitet
    1. Linjeport
    2. Mikrofilter
    3. DSL-modem/telefonlinje
obs!
Användaren måste, innan du skickar eller tar emot fax, ansluta den medföljande telefonsladden till telefonjacket i väggen, se Snabbinstallationsguide. Metoden för att ansluta en telefonlinje varierar beroende på land.