• Information

Åtgärda intermittenta utskriftsspolerservicefel som kan orsaka att utskriftsjobb misslyckas efter en Windowsuppdatering. Klicka här

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

Samsung ProXpress MFP SL-C4060, SL-C4062, SL-M4560, SL-M4562 - Öppna utskriftsinställningar

I det här dokumentet får du se tillgängliga utskriftsinställningar och de olika alternativen för inställningarna.
obs!
När du väljer ett alternativ i utskriftsinställningarna visas ibland en varningssymbol, eller . Ett utropstecken betyder att du kan välja alternativet, men det rekommenderas inte. Symbolen betyder att det inte går att välja alternativet tillsammans med de aktuella inställningarna eller miljön.