Samsung ProXpress MFP SL-M4560, SL-M4562, SL-C4060, SL-C4062 - Grundläggande kopiering

Grundläggande kopia

Detta dokument beskriver grundläggande kopiering av originaldokument.
  1. Tryck på Kopiera på startskärmen eller i Appar.
  2. Placera originalen med framsidan uppåt i mataren av dokument för dubbelskanning (DSDF) eller placera ett enstaka original med framsidan nedåt på skannerglaset och DSDF-enheten. Se Ladda original.
  3. Anpassa inställningarna på fliken Kopiera och fliken Mer.
  4. Ange önskat antal kopior med det numeriska tangentbordet (eller med knapparna +, -) på kontrollpanelen vid behov.
  5. Tryck på , Start på kontrollpanelen för att starta kopiering.
obs!
För att avbryta ett pågående kopieringsjobb trycker du på knappen Avsluta/rensa så stoppas kopieringen. Tryck på Jobbstatus på kontrollpanelen. Ta sedan bort önskat jobb.