Samsung ProXpress MFP SL-M4560, SL-M4562 - förbrukningsartiklar tillbehör och underhållsdelar

Tillgängligt förbrukningsmaterial
Detta dokument gäller för information om tillgängliga förbrukningsmaterial som finns att beställa och installera för skrivaren.
  obs!
Beroende på alternativ och utskriftsläge som används,kan tonerkassettens livslängd skilja sig åt.
  varning!
Vid köp av nya tonerkassetter eller andra förbrukningsmaterial måste dessa köpas i samma land/region som maskinen används i. Annars är nya tonerkassetter eller andra förbrukningsmaterial inte kompatibla med maskinen p.g.a. olika konfigurationer för tonerkassetter och annat förbrukningsmaterial enligt villkoren för ett specifikt land.
Typ
Genomsnittlig kapacitet
Delnummer
Tonerkassetta
Genomsnittlig kontinuerlig svart bläckpatronskapacitet: Cirka 40 000 standardsidor
MLT-D303E
Bildenhetb
Cirka 100 000 sidor
MLT-R303
a. Förbrukning redovisas enligt ISO/IEC 19752. Antalet sidor kan påverkas av driftsmiljö, utskriftsintervall, grafik, medietyp och mediestorlek.
b. baserat på i snitt 3 enkelsidiga A4/Letter-sidor per jobb (och över nämnda täckningsmönster). Antalet sidor kan påverkas av driftsmiljö, procent av bildyta, utskriftsintervall, grafik, materialtyp och materialstorlek.
Tillgängliga tillbehör
Tillbehör som kan köpas och installeras för att förbättra skrivarens prestanda och kapacitet.
  obs!
Om installationsguiden för det valfria tillbehöret inte innehåller information om hur du installerar tillbehöret i skrivarmodellen, sök då efter skrivarmodell för information om hur du installerar tillbehöret.
Tillbehör
Funktion
Delnummer
Stativ
Om man använder stället med hjulen är det enkelt att flytta maskinen.
  obs!
När stället används som tillval måste du installera foten som visas i guiden installationsguiden för stället som tillval. Annars kan maskinen välta och orsaka skada om det står på ojämnt underlag.
SL-DSK003S
Extra fack (fack 2, fack 3, fack 4)
För att minska återkommande problem med papperstillgång kan du installera ett extra fack för 550a ark.
SL-SCF4500
Uppgraderingssats för trådlös, NFC
Paketet gör att maskinen kan användas som Wi-Fi- och NFC-maskin (Near Field Communication).
SL-NWE001X
a. Vanligt papper 75 g/m.2 (9,1 kg finpapper).
Tillgängliga reservdelar
Byt ut underhållsdelar med regelbundna mellanrum att hålla skrivaren i bästa skick och för att undvika utskriftskvalitets- och pappersmatningsproblem till följd av de utslitna delarna. Underhållsdelar är mestadels valsar, band och pads. Dock kan ersättningsintervall och delar skilja sig åt beroende på modell. Utbyte av reservdelar kan endast göras av en auktoriserad serviceleverantör, en återförsäljare eller den detaljhandlare som du köpte maskinen av.
För att köpa underhållsdelar, kontakta återförsäljaren där skrivaren köptes. Information om ersättningsintervallet för underhållsdelarna ges av Samsungs skrivarstatusprogram. Eller på användargränssnittet om skrivaren stöder en skärm. Ersättningsintervallet varierar beroende på programvara, papperstyp, pappersformat, och utskriftens komplexitet.