HP Spectre 13 X360 och Spectre 15 X360 - Pekpennan fungerar inte, batterierna skramlar inuti pennan

Det här dokumentet avser pennan, HP artikelnummer 920241-001, som medföljde HP Spectre 13 X360 och 15 X360.
Pennan (HP-del 920241-001) som medföljde de berörda datorerna kanske inte fungerar, och batteriet kan sitta löst (skramlar) inuti pekpennan.
Det kan hända efter att certifieringsetiketten har tagits bort från pennan. Etiketten kan hamna på den negativa jordspiralen och dra ut den från pennans hölje.
    Figur : Pennans certifieringsetikett och jordspiral
  1. Certifieringsetikett
  2. Jordspiral
Etiketten behöver inte tas bort för att pennan ska fungera. Om du väljer att ta bort den bör du vara försiktig så att du undviker att dra ut spiralen. Om spiralen lossnar ska du byta ut den på följande sätt:
  1. Placera spiralen i höljet med en breda delen in i höljet först.
  2. Placera batteriet i pennan med den positiva änden mot pennans spets.
  3. Skruva på locket. Då snäpper spiralen fast sig på plats.
OBS! Om spiralen saknas kommer HP inte att ersätta pekpennan.