HP ENVY Curved All-in-One - Ladda en mobil enhet trådlöst

Det här dokumentet avser HP ENVY Curved All-in-One 34-b000 - b099 datorer och kompatibla mobila enheter.
Mobila enheter med stöd för trådlös laddning kan laddas på basen av HP ENVY Curved All-in-One.

Ladda din mobila enhet trådlöst

Trådlös laddning stöds på Qi-förberedda enheter. För att trådlöst ladda den kompatibla enheten lägger du den på basen av datorn när datorn är påslagen. Lägg enheten med skärmen uppåt och placera enhetens trådlösa batteriladdningsspole direkt ovanpå den fyrkantiga ikonen på datorns bas.
Figur : Placera en mobiltelefon på basen av datorn
Placera en mobiltelefon på basen av datorn
Figur : Telefon laddar på basen
Telefon laddar på basen av datorn

Laddningslampor

Tid för att ladda och ljusindikatorer på enheten som laddas kan variera.
Basen av datorn har lampor som anger full laddning av den mobila enheten.
Indikatorlampa
Laddningsstatus
Av
Av
Fast vitt sken
Laddning klar
Blinkande vitt sken
Uppdatering av inbyggd programvara
Fast gult sken
Laddar
Blinkande gult sken
Fel

Ladda din enhet när datorn är avstängd

När du har utfört anvisningarna nedan kan du ladda en enhet på basen när datorn är avstängd.
Starta datorn och tryck direkt på F5-tangenten. Fortsätt att trycka tills du ser meddelandet Trådlös laddare.
Figur : Tryck på F5 medan datorn startas
Tryck på F5 när du startar datorn
Ett meddelande om trådlös laddning visas. Nu när datorn är av är trådlös laddning aktiverat.
Figur : Trådlös laddning är nu aktiverat när systemet är avstängt
Trådlös laddning är nu aktiverat när systemet är avstängt