HP-datorer - Ansluta enheter och dela filer med HP Orbit

Inledning
HP Orbit överbryggar din telefon, datorn och surfplattan för att få saker gjorda medan du håller dig ansluten. Funktionen HP Orbit Canvas låter dig överföra filer till din dator och mobiltelefon via ditt Wi-Fi-nätverk eller LAN. Det här dokumentet beskriver hur du kommer igång och ger svar på vanliga frågor (FAQ) om HP Orbit.
Komma igång
För att komma igång med HP Orbit behöver du en dator med Windows 10 med den förinstallerade HP Orbit-appen. Du behöver antingen en Android-enhet (telefon eller surfplatta) med operativsystemet Android 4.1 eller senare och/eller en iOS enhet (telefon eller surfplatta) med iOS 9.1 eller senare.
Lämna dina synpunkter till HP
Använd en av följande metoder för att ge HP feedback om din HP Orbit Canvas-upplevelse:
Vanliga frågor om HP Orbit
Hitta svar på vanliga frågor om HP Orbit i följande avsnitt:
Problem i dator med Windows
Använd informationen i det här avsnittet för att besvara frågor om problem i HP Orbit på dator med Windows.
Problem med Android-enheter
Använd informationen i det här avsnittet för att besvara frågor om problem i HP Orbit på Android-enheter.
Problem med iOS-enhet
Använd informationen i det här avsnittet för att besvara frågor om problem i HP Orbit på iOS-enheter.
Problem med att para ihop
Använd informationen i det här avsnittet om du har problem med para ihop dina enheter i HP Orbit.
Datoröverföringsproblem
Använd informationen i det här avsnittet om du har problem med att dela filer från datorn i HP Orbit.
Överföringsproblem med Android-enheter
Använd informationen i det här avsnittet om du har problem med att överföra filer med Android-enheten.
Överföringsproblem med iOS-enheter
Använd informationen i det här avsnittet om du har problem med att överföra filer med iOS-enheten.
Problem med att visa filer
Använd informationen i det här avsnittet om du har problem med att visa delade filer i HP Orbit.
Problem med att radera filer
Använd informationen i det här avsnittet om du har problem med att radera filer i HP Orbit.
Skicka och dela problem
Använd den här informationen om du har problem med att skicka eller dela filer i HP Orbit.
Problem med att spara filer
Använd informationen i det här avsnittet om du har problem med att spara delade filer i HP Orbit.
Problem med feedback
Använd följande information för att skicka feedback om HP Orbit till HP.
Installationsproblem
Använd informationen i det här avsnittet för svar på frågor om att installera och återinstallera HP Orbit.
Andra problem med HP Orbit
Om du har stött på några andra fel eller om problemet fortfarande kvarstår kontaktar du HP Support.