HP ENVY 13-D000 Notebook-datorer - Datorns temperatur är högre ovanför mitten av tangentbordet

Datorns yttemperatur kan vara varmare i området ovanför mitten av tangentbordet.
Fig: 1: Varmt området ovanför mitt av tangentbordet:
Datorer:
  • HP ENVY 13-D000 notebook-dator
OBS! HP:s värmelösningar för system har testats noga för att se till att alla komponenter fungerar bra inom säkerhetsgränserna och under de maximala temperaturerna för komponentspecifikationerna under alla driftförhållanden. Det är normalt att yttemperaturen på vissa system kan öka under användning. Detta påverkar inte produktens tillförlitlighet på lång sikt.
För att optimera användarintrycket kan du hämta och installera följande SoftPaq för att uppdatera BIOS:
Beskrivning av SoftPaq
Versionsinformation
Ladda ner SoftPaq
HP Notebook System BIOS-uppdatering (Intel-processorer)
Version: F.36
Revision: A
OBS! En nyare version av den här programvaran kan finnas tillgänglig. Kontrollera om det finns nyare versioner på http://www.hp.com/.