HP 15 notebook-datorer - Trådlöst internet och Bluetooth är långsamt eller ansluter inte (Realtek WLAN)

Det här dokumentet gäller HP-datorers om använder ett trådlöst nätverk med Windows 10.
Trådlösa och Bluetooth-anslutningar är långsamma och kanske inte ansluter. Detta inträffar när operativsystemet har uppgraderats till Windows 10. Datorn kan drabbas av ett eller flera av följande symptom:
  • Kan inte ansluta till internet
  • Anslutningshastigheter är långsamma
  • Knapp för trådlöst fungerar inte
  • Bluetooth fungerar inte
Lös problemet genom att hämta och installera följande SoftPaq:
Beskrivning av SoftPaq
Versionsinformation
Ladda ner SoftPaq
Realtek RTL8723BE/RTL8188EE 802.11b/g/n trådlös nätverksdrivrutin
Version: 2023.15.701.2015
Revision: A
OBS! En nyare version av den här programvaran kan finnas tillgänglig. Sök efter uppdaterade drivrutiner och program för din dator på http://www.hp.com/.