Samsung MFP SCX-4621 - Omfördelning av toner

När tonerkassetten är nära slutet av sin livslängd:
  • Vita ränder eller ljus utskrift förekommer och/eller tätheten varierar från sida till sida.
Om detta händer kan du som användare tillfälligt förbättra utskriftskvaliteten genom att omfördela den kvarvarande mängden toner i kassetten. I vissa fall syns vita ränder eller ljus utskrift fortfarande trots att användaren har omfördelat tonern.
  obs!
Illustrationer i den här användarhandboken kan se annorlunda ut jämfört med din skrivare, beroende på dess tillval och modell. Kontrollera skrivartypen, se Framsidan.
  varning!
  • Undvik skador på tonerkassetten genom att inte utsätta den för ljus i mer än några minuter. Täck den med ett papper vid behov.
  • Rör inte det gröna området på tonerkassetten. Undvik att röra det här området med hjälp av handtaget på kassetten.
  • Använd inte vassa föremål som t.ex en kniv eller sax för att öppna tonerkassettens förpackning. De kan repa kassettens bildtrumma.
  • Om du får toner på kläderna ska du torka bort det med en torr trasa och sedan tvätta kläderna i kallt vatten. Om du använder varmt vatten fastnar tonern i tyget.
  1. Öppna den främre luckan.
    Figur : Främre lucka, öppna
  2. Dra ut motsvarande tonerkassett från skrivaren.
    Figur : Ta bort tonerkassetten
  3. För att omfördela tonern ska du försiktigt skaka tonerkassetten fram och tillbaka.
    Figur : Skakande rörelse
  4. Håll tonerkassetten och justera in den i motsvarande fack inuti skrivaren. För in den i sitt fack tills den låser sig i läge.
    Figur : Installera tonerkassetten
  5. Stäng den främre luckan. Kontrollera att luckan är ordentligt stängd.
    Figur : Främre lucka, stäng