Samsung Xpress SL-M2020 SL-M2026 - Omfördelning av toner

När tonerkassetten är nära slutet av sin livslängd:
  • Vita ränder eller ljus utskrift förekommer och/eller tätheten varierar från sida till sida.
  • Statuslysdioden blinkar orange.
Om detta händer kan du som användare tillfälligt förbättra utskriftskvaliteten genom att omfördela den kvarvarande mängden toner i kassetten. I vissa fall syns vita ränder eller ljus utskrift fortfarande trots att användaren har omfördelat tonern.
  obs!
  • Illustrationer i den här användarhandboken kan se annorlunda ut jämfört med din skrivare, beroende på dess tillval och modell. Kontrollera skrivartypen, se Skrivaröversikt.
  • Om du får toner på kläderna ska du torka bort det med en torr trasa och sedan tvätta kläderna i kallt vatten. Om du använder varmt vatten fastnar tonern i tyget.
  1. Öppna pappersfacket (bildtext 1), öppna den övre luckan (bildtext 2) och lyft sedan ut tonerkassetten (bildtext 3).
    Figur : Skrivaren, öppna
  2. För att omfördela tonern ska du försiktigt skaka tonerkassetten från sida till sida.
    Figur : Skakande rörelse
  3. Installera tonerkassetten.
    Figur : Installera tonerkassetten
  4. Stäng den övre luckan.
    Figur : Övre luckan, stäng