• Information

Åtgärda intermittenta utskriftsspolerservicefel som kan orsaka att utskriftsjobb misslyckas efter en Windowsuppdatering. Klicka här

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

Samsung MFP SL-K3250-K3300, MultiXpress Color MFP SL-X3220-X3280 - Omfördelning av toner

När tonerkassetten är nära slutet av sin livslängd:
  • Vita ränder eller ljus utskrift förekommer och/eller tätheten varierar från sida till sida.
  • Statuslysdioden blinkar orange. Ett meddelande om att tonernivån är låg kanske visas på skärmen.
  • Programfönstret Samsung Utskriftsstatus visas på datorn och anger vilken kassett som har låg tonernivå, se Så här använder du Samsung Utskriftsstatus.
Om detta händer kan du som användare tillfälligt förbättra utskriftskvaliteten genom att omfördela den kvarvarande mängden toner i kassetten. I vissa fall syns vita ränder eller ljus utskrift fortfarande trots att användaren har omfördelat tonern.
obs!
Illustrationer i den här användarhandboken kan se annorlunda ut jämfört med din skrivare, beroende på dess tillval och modell. Kontrollera skrivartypen, se Skrivaröversikt.
  varning!
Om du får toner på kläderna ska du torka bort det med en torr trasa och sedan tvätta kläderna i kallt vatten. Om du använder varmt vatten fastnar tonern i tyget.
Följande anvisningar visar hur du omfördelar tonern för skrivare i serierna X322x, X328x:
  1. Öppna den främre luckan.
    Figur : Främre lucka, öppna
  2. Lås upp tonerkassetten (bildtext 1) och dra sedan ut den (bildtext 2).
    Figur : Ta bort tonerkassetten
  3. För att omfördela tonern ska du försiktigt skaka tonerkassetten från sida till sida.
    Figur : Skakande rörelse
  4. Sätt i tonerkassetten (bildtext 1) och lås den sedan (bildtext 2).
    Figur : Installera tonerkassetten
  5. Stäng den främre luckan.
    Figur : Främre lucka, stäng
Följande anvisningar visar hur du omfördelar tonern för skrivare i serierna K325x, K330x:
  1. Öppna den främre luckan.
    Figur : Främre lucka, öppna
  2. Lås upp tonerkassetten (bildtext 1) och dra sedan ut den (bildtext 2).
    Figur : Ta bort tonerkassetten
  3. För att omfördela tonern ska du försiktigt skaka tonerkassetten från sida till sida.
    Figur : Skakande rörelse
  4. Sätt i tonerkassetten (bildtext 1) och lås den sedan (bildtext 2).
    Figur : Installera tonerkassetten
  5. Stäng den främre luckan.
    Figur : Främre lucka, stäng