• Information

HP är medvetna om den senaste typen av sårbarheter som benämns "spekulativ exekvering sidokanalsattacker" som kan påverka många moderna processorer, (Intel, AMD, and ARM) och även operativsystem. HP kommer att tillhandahålla uppdaterad information angående problemet på den här support sidan så fort som den blir tillgänglig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

Samsung ProXpress SL-M3820, SL-M4020 - Användbara menyinställningar

Öppna menyn
  1. Tryck på (Meny)-knappen på kontrollpanelen.
  2. Tryck på pilarna tills önskat menyalternativ visas och tryck sedan på OK.
  3. Om inställningsalternativet har undermenyer upprepar du steg 2.
  4. Tryck på knappen OK för att spara valen.
  5. Tryck på (Avbryt) för att återgå till redoläget.
Delar
Alternativ
Information
Menykarta
Konfiguration
Demosida
Information om förbrukningsmaterial
Användningsräknare
Kontoa
PCL-teckensnitt
PS-teckensnitt
EPSON-teckensnitt
KSC5843-teckensnittb
KSC5895-teckensnittb
KSSM-teckensnittb
Layout
Orientering
Stående, Liggande
Marginal
Vanlig marginal, MP-fack, Fack X, Emuleringsmarginal
Duplex
Av, Långsida, Kortsida
Papper
Kopior
MP-fack
Pappersstorlek, Papperstyp
Fack X
Pappersstorlek, Papperstyp
Papperskälla
Fack 1, Fack 2c, MP-fack, Auto
Grafik
Upplösning
Standard, Hög upplösning
Tydlig text
Av, Minimal, Normal, Maximal
Auto CR
Systeminstallation
Datum & tidd
Klockläged
Språk
Standardpapper
A4, Letter
Energisparläge
Väckningshändelse
Jobbtimeout
Höjdjustering
Normal, Hög 1, Hög 2, Hög 3, Hög 4
Fortsätt automatiskt
Automatiskt byte av fack
Pappersbyte
Fackskydd
Hoppa över tomma sidor
Underhåll
Rensa tommeddelandee, Förbrukningsmaterials livslängd, Bildhanteraren, Varning – låg tonernivå, Bildtrumma låg-varningf, RAM-disk
Tonersparläge
Ekoinställningar
Autoströmavst.
s. Det här används och är bara tillgängligt när utskriftsredovisning är aktiverat via SyncThru™ Web Admin Service.
b. Det här alternativet är kanske inte tillgängligt beroende på land/region.
c. Det här alternativet visas bara när ett tillvalsfack är installerat.
d. Endast modell M382xDW.
e. Det här alternativet visas bara när det finns en liten mängd toner kvar i kassetten.
f. Endast serie M3325, M3825 och M4025.
Delar
Alternativ
Emulering
Emuleringstyp
Inställning
Nätverk
TCP/IP (IPv4)
DHCP, BOOTP, Statisk
TCP/IP (IPv6)
IPv6-protokoll, DHCPv6-konfig
Ethernet
Ethernetport, Ethernethastighet
802.1x
Wi-Fib
Wi-Fi på/av-, Wi-Fi-inställningar, WPS, Wi-Fi Direct, Wi-Fi-signal, Rensa Wi-Fi-inställningar
Protokollhanteraren
HTTP, WINS, SNMPv1/v2, UPnP (SSDP), mDNS, Ang, SLP
Nätverkskonfiguration
Rensa inställning
Jobbhanteringa
Aktivt jobb
Skyddat jobb
Lagrad utskrift
Skriv ut, Ta bort
Arkiveringspolicy
Ändra namn, Skriv över
s. Det här alternativet är tillgängligt när tillvalsminnet är installerat eller när RAM-disk är markerad.
b. Endast modell M382xDW.
Innan du läser följande avsnitt
Detta avsnitt förklarar alla funktioner tillgängliga för den här seriens modeller, för att hjälpa användarna att förstå funktionerna. Användaren kan kontrollera de tillgängliga funktionerna för varje modell i den grundläggande handboken, se Menyöversikt. Här följer några tips för att använda följande avsnitt:
  • Kontrollpanelen ger åtkomst till olika menyer för att konfigurera skrivaren eller använda skrivarens funktioner. De här menyerna kan nås genom att trycka på (Meny).
  • Vissa menyer kanske inte visas på skärmen beroende på alternativ eller modeller. Om så är fallet, gäller de inte för skrivaren.
  • För modeller som inte har (Meny) på kontrollpanelen är denna funktion inte tillämpbar. Se Kontrollpanelsöversikt.
  • Vissa menynamn kan skilja sig på skrivaren, beroende på alternativ eller modell.