• Information
    Vi håller på att uppgradera vår hemsida

Vid tillfälliga problem, vänligen försök igen senare.

Läser in...

Samsung laserskrivare - Skriv ut och skanna USB-dokument från skrivarens kontrollpanel

Det här dokumentet innehåller information om hur du skriver ut och skannar filer som lagrats på en USB-minnesenhet, utan att använda en dator.
obs!
USB-funktionen är bara tillgänglig på skrivare med stöd för Hi-Speed USB 2.0 och USB-minnesgränssnitt.
För att kontrollera om din skrivare har stöd för USB-funktionen öppnar du Användarhandboken och går till avsnittet Funktioner efter modell.
Om du vill använda USB-funktionen sätter du i en USB-minnesenhet i USB-porten på din skrivare.
Figur : USB-ikonen visas på Samsung MultiXpress SL-X3220 Color flerfunktionslaserskrivaren
obs!
USB-funktionen är annorlunda på varje skrivares kontrollpanel.

Använd USB-minnesenheten via skrivarens kontrollpanel

Välj något av nedanstående ämnen beroende på vilken uppgift du vill utföra: