Samsung Office Laser Xpress MFP, Xpress Color MFP, MultiXpress MFP-skrivare - Skanna till WSD, från bildredigeringsprogram och med WIA-drivrutinen

Det här dokumentet beskrivs olika metoder att skanna, inklusive skanning från WSD (Web Service for Device), skanning från bildredigeringsprogramvaran och skanning med drivrutinen WIA (Windows Image Acquisition).
  obs!
De här funktionerna är kanske inte tillgängliga, beroende på modell och tillval.