• Information
    Vi håller på att uppgradera vår hemsida

Vid tillfälliga problem, vänligen försök igen senare.

Läser in...

Samsung MFP SL-K3250-K3300, MultiXpress Color MFP SL-X3220-X3280 - Använda NFC-funktionen med apparna Samsung Mobile Print Pro och Samsung Mobile Print Manager

Det här dokumentet innehåller information om hur du använder apparna Samsung Mobile Print Pro och Samsung Mobile Print Manager när funktionen Near Field Communication (NFC) är installerad på skrivaren.
obs!
För att lägga till NFC-funktionen på en skrivare, kontaktar du Samsung-återförsäljaren där du köpte skrivaren för att beställa en trådlöst/NFC-sats. Endast auktoriserade serviceleverantörer, distributörer eller återförsäljare tillåts installera satsen trådlöst/NFC
Tillbehör
Artikelnamn
Trådlöst/NFC-sats
SL-NWE001X
Efter installation av trådlöst/NFC-satsen, kan du ställa in skrivaren för att använda den här funktionen.

Läs igenom kraven

Se till att läsa igenom följande krav för att använda NFC-funktionen:
  • Använd en mobilenhet med stöd för operativsystem Android 4.1 eller senare.
  • Aktivera NFC och Wi-Fi Direct på en mobilenhet
  • Aktivera Wi-Fi Direct-funktionen på en skrivare
obs!
Det är bara operativsystemet Android 4.1 eller en senare version som automatiskt aktiverar Wi-Fi Direct-funktionen på din mobilenhet när du aktiverar NFC-funktionen.

Använda appen Samsung Mobile Print Pro

Med appen Samsung Mobile Print Pro kan användaren enkelt få en autentisering med en mobilenhet.
Välj något av nedanstående ämnen beroende på vilken uppgift du vill utföra:

Använda appen Samsung Mobile Print Manager

Med appen Samsung Mobile Print Manager kan användaren använda funktionerna för export, import och trådlös inställning med en mobilenhet.
Använd appen Samsung Mobile Print Manager om du har fler än en skrivare och måste ställa in samma inställningar på varje skrivare. Peka på din mobilenhet på NFC-etiketten på din skrivare för att kopiera inställningarna och välj sedan den skrivare där du vill använda inställningen.
Med appen Samsung Mobile Print Manager kan du exportera data och spara flera data. När du importerar data måste du välja data i listan och importera.
Välj ett av följande avsnitt, beroende på hur du vill kopiera inställningarna från en mobilenhet till en skrivare: