Produktspecifikationer för OMEN by HP 1000-001no stationär dator

OMEN X chassi och dockningsstation
obs!
Konfigurationen av kan variera beroende på modell.
obs!
Chassit är inte avsett för uppgradering av maskinvara. Skador som orsakas av försök till uppgraderingar ogiltigförklarar produktgarantin.

Moderkort

Processor

Minne

Videografik

Ljud/audio

Nätverk

Hårddisk

Datorhölje

Strömförsörjning

Batteri

PC I/O-portar

I/O-portar på dockningsstationen

Programvara

obs!
Det här supportdokumentet innehåller specifikationer och komponentbilder som återspeglar den ursprungliga utformningen för alla datorer av den här modellen. Under vissa omständigheter kan det hända att fabriken eller tjänsteleverantören installerar en komponent som uppfyller eller når över angiven specifikation och/eller ser annorlunda ut än den visade bilden.