HP skrivare - Bluetooth Smart (Bluetooth Low Energy) och HP-skrivare

Det här dokumentet gäller för HP-skrivare och Bluetooth Smart.
Bluetooth Smart, även kallad Bluetooth Low Energy (BLE), är en funktion som vissa HP-skrivare har för att skrivaren ska kunna konfigureras snabbare och mer tillförlitligt. Appen HP Smart för Android, Apple iOS, Windows 10 och macOS använder Bluetooth Smart för att identifiera skrivaren under konfigurationen.
Bluetooth Smart aktiverar inte utskrift via Bluetooth. Den vanliga Bluetooth-parningen av enheter är en annan funktion. Gå till Bluetooth-guide för HP-skrivare för mer information om utskrift via Bluetooth och en lista över kompatibla skrivare.
HP OfficeJet 250 mobila skrivare har alternativet att använda appen HP ePrint för Android- och BLE för att identifiera och använda skrivaren. Den här appen har tagits bort den 13 augusti 2018 och är inte längre tillgänglig i Google Play Store. Om du redan har appen HP ePrint installerad, gå till Användarhandbok för HP OfficeJet 250 för mer information. Om du inte har appen installerad, gå till Skrivarkonfiguration med Wi-Fi Direct för fler alternativ.